به گزارش خبرنگار مهر، علی علیزاده ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران توجه به نظارت بر فرآورده های خام دامی را در جهت سلامت مردم بسیار مهم خواند و ادامه داد: موضوع سلامت و حفظ آن خواسته جدی همه شهروندان و دارای اهمیت است.
وی افزود: بر همين اساس تمام سعي شهرداری آمل در جهت حفظ و نگهداري از كشتارگاه سنتی تا ساخت کشتارگاه صنعتی است.
علیزاده اضافه کرد: غذای پاک و حلال یکی از ضروریات مورد تاکید اسلام جهت تضمین سعادت مردم بوده که شهرداري در این راستا اين کشتارگاه را تحت نظارت ناظر شرعی و بهداشتی قرار داده است.
معاون خدمات شهري شهرداري آمل با اشاره به اینکه، شهرداری خط مقدم امنیت و سلامت جامعه برای مقابله با بیمارهای مشترک بین انسان و دام است، ادامه داد: عدم توجه به آنها می تواند تبعات اجتماعی جبران ناپذیری را بدنبال داشته باشد.
وی از احيا و نوسازي سيستم تصفيه خانه فاضلاب كشتارگاه و سالن ها اين کشتارگاه با یک میلیارد ریال اعتبار خبر داد.
عليزاده گفت: حفظ و نگهداري كشتارگاه سنتی شهرداری آمل با رعایت کامل مسائل بهداشتی که تنها کشتارگاه در میان شهرهای مرکزی مازندران است، یکی از دغدغه ی شهرداری در برای تامین کاهش مشکلات زیست محیطی برای شهروندان است.
وی افزود: شهرداری آمل از هرگونه پيشنهاد شهروندان برای بهبود عملكرد كشتارگاه سنتی استقبال مي كند.
معاون خدمات شهري شهرداري آمل اضافه کرد: شهرداری آمل به دنبال مشارکت با بخش خصوصي در تکمیل ساخت كشتارگاه صنعتي دام در خارج از شهر بوده تا كشتارگاه فعلي كه در داخل بافت شهري قرار دارد، به بیرون از شهر منتقل شود.
شهر آمل بیش از 250 هزار نفرجمعیت دارد.
نظر شما