۲۸ تیر ۱۳۸۴، ۱۲:۲۵

مدير مركز احياء ميراث اسلامي در گفتگو با "مهر" خبر داد :

متصديان كتابخانه كربلا آموزش عكسبرداري از نسخ را فرا مي گيرند

متصديان كتابخانه كربلا آموزش عكسبرداري از نسخ را فرا مي گيرند

به همت مركز احياء ميراث اسلامي ، متصديان و مسئولان بخش مخطوطات كتابخانه كربلا آموزش عكسبرداري از نسخ را فرا مي گيرند.

سيد صادق حسيني اشكوري، مدير مركز احياء ميراث اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" اظهار داشت : طي سفري كه به سرپرستي حاج احمد حسيني اشكوري به كتابخانه كربلاي معلا صورت گرفت توافق شد كه مركز احياء ميراث اسلامي آموزش عكسبرداري از نسخ خطي را به متصديان مخطوطات كتابخانه كربلا بر عهده گيرد.

وي افزود : اين كتابخانه در دوران حكومت صدام داراي چهار هزار نسخه خطي نفيس بود كه توسط رژيم وقت بيش از دو هزار و پانصد نسخه آن به كتابخانه " دارصدام المخطوطات بغداد " انتقال يافت. اگرچه اين اتفاق صورت گرفته اما هنوز حدود يك صد نسخه خطي قرآن كه برخي از آنها بي نظير هستند در آنجا موجود است كه با تهيه مجموعه عكسي از نسخ خطي از بين رفتن آن جلوگيري مي شود.

اشكوري اين كتابخانه را از لحاظ ايمني و تنوع مهم دانست و گفت : نسخه هاي بسياري نيز توسط متصديان كتابخانه كربلا از ايران خريداري شده و برخي از اين افراد نيز آموزش صحافي ديده اند.

مدير مركز احياء ميراث اسلامي در پايان اظهار داشت : توليت كتابخانه كربلا بر عهده شيعيان مقيم كربلا است.

مركز احياء ميراث اسلامي از جمله مراكز فعال در عرصه نسخ خطي است كه به همت حجت الاسلام سيد احمد حسيني اشكوري و پشتيباني مالي آيت الله العظمي سيد علي سيستاني در سال 1374 در قم تاسيس شد و امروز با داشتن حدود ده هزار نسخه خطي و بيش از بيست و پنج هزار عنوان نسخه عكسي و حدود شصت هزار نسخه چاپ سنگي با ارائه سرويسي مناسب از فعالان عرصه نسخ خطي در ايران محسوب مي شود. همچنين به ابتكار كتابخانه، موزه و مركز اسناد مجلس شوراي اسلامي ششمين "بزرگداشت حاميان نسخ خطي"  به "حاج سيد احمد حسيني اشكوري" اختصاص دارد. 

کد خبر 207745

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha