۲۷ خرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۴۰

آيين نامه اجرايی قانون مواد خوراکی و بهداشتی تهيه شد

آيين نامه اجرايی قانون مواد خوراکی و بهداشتی تهيه شد

آيين نامه اجرايی قانون اصلاحيه ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي توسط مركز سلامت محيط و كار وزارت بهداشت، تهيه و تدوين شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس محسن فرهادي سرپرست اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماكن عمومي وزارت بهداشت گفت: به منظور ارتقاي سطح بازرسي هاي بهداشتي در مراكز تهيه، توليد، توزيع و نگهداري مواد غذايي و اماكن عمومي و با هدف ارتقاي سطح سلامت و امنيت غذايي و در راستاي رسالت وزارت بهداشت، با همكاري دستگاه هاي ذيربط از جمله وزارت كشور، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان دامپزشكي كشور، شوراي اصناف كشور و سازمان غذا و دارو، آيين نامه اجرايي قانون اصلاحيه ماده 13 قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي در حوزه معاونت بهداشت و توسط مركز سلامت محيط و كار تهيه و تدوين شد كه اين آيين نامه توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توشيح و ابلاغ شد.

وی افزود: با اجرايي و عملياتي شدن اين آيين نامه اميد است كه سيستم بازرسي در كشور دگرگون و مبتني بر شرايط روز و پيچيدگي هاي عرضه غذا شده و همكاريهاي برون بخشي و متوليان صنفي مربوطه نيز تقويت شود.

حذف تدريجي جيوه تا سال 2020

فاطمه صادقی رئيس اداره عوامل شغلي مؤثر بر سلامت وزارت بهداشت نیز گفت: با توجه به مصرف وسيع و فزاينده سرب در بخشهاي مختلف صنعتي كشور بويژه در رنگهاي ساختماني و با توجه به تهديد روز افزون سلامت انسان و محيط زيست در اثر مصرف سرب و در نظر گرفتن این واقعیت که كودكان، نوزادان، زنان باردار، شاغلين و ساير آحاد جامعه از گروههاي آسيب پذير در برابر آلودگي با سرب به شمار مي روند، جیوه به تدریج از چرخه حذف خواهد شد.

وی افزود: اين وزارتخانه به منظور حفظ سلامت و صيانت آحاد جامعه و عمل به تعهدات بين المللي خود اقدام به اجراي برنامه هاي پيشگيرانه در اين زمينه کرده است.

حذف سرب از رنگها

رئيس اداره عوامل شغلي مؤثر بر سلامت وزارت بهداشت در ادامه افزود: با واگذاري نظارت و كنترل بهداشتي مواد شيميايي و سموم بر اساس مصوبه هيئت وزيران به وزارت بهداشت به منظور پيشگيري از مخاطرات ناشي از مواد شيميايي برنامه هايي مرتبط با مواد شيميايي، در وزارت بهداشت تهيه و در دست اجراست كه از آن جمله مي توان به برنامه ريزي و سياستگذاري در راستاي استفاده صحيح و ايمن از جيوه در جهت پيشگيري و مديريت اثرات مضر كوتاه مدت و بلند مدت اين ماده براي انسان و محيط زيست از توليد تا استفاده و انهدام، اشاره کرد.

صادقی گفت: به منظور پيشگيري از خطرات جيوه يكي از راههای مهم جايگزينی جيوه با مواد بي خطر يا كم خطرتر است كه خوشبختانه براي بسياري از محصولات چنين جايگزيني وجود دارد.

کد خبر 2078738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha