به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن درويشيان، بعدازظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار كرد: تعداد نيروها در اين سازمان بسيار كم است به همين دليل در ماه حدود 21 بازرسي سرزده انجام مي شود كه البته اين ميزان بسيار كم است.
مدير كل بازرسي خراسان رضوي تصريح كرد: سال جاري تعداد بازرسي هاي سرزده به سه برابر افزايش مي يابد.
وي با اشاره به پرونده هاي اختلاس و زمين خواري در سطح استان بيان كرد: چندين اختلاس نيز طي 15 ماه اخير صورت پذيرفته اما اين اختلاس ها كلان نبوده است.
وي تصريح كرد: برخي دستگاه ها در حد 20 ميلون اختلاس كردند و براي برخي محكوميت كيفري صادر شد و تعدادي از پرونده ها نيز در مرحله رسيدگي قرار دارد.
وي در خصوص منع تصدي بيش از يك شغل بيان كرد: با تعدادي از افراد كه مشمول اين قانون مي شدند برخوردهايي جدي صورت گرفت و برخي از شغل دوم خود استعفا دادند.
ميزان اراضي برگردانده شده به بيت المال 2800 متر مربع
وي ميزان اراضي برگردانده شده به بيت المال را 2800 متر مربع و ميزان تخلفات مالي را 314 ميليارد تومان دانست و افزود: طي 15 ماه اخير از ميان 314 ميليارد تومان تخلف 100 ميليارد تومان از وجوه برگردانده شده كه بخشي مربوط به يكي از دستگاه ها مانند شهرداري است.
وي بيان كرد: هزار و 782 معامله نيز در سطح استان طي 15 ماه اخير نظارت شده كه در مجموع به لحاظ مبلغ ريالي 626 ميليارد تومان بوده است.
وي ادامه داد: دو مورد از معاملات ابطال شده و 336 مورد تذكر كتبي و هزار و 264 تذكر شفاهي و كتبي ارسال شده است.
مدير كل بازرسي خراسان رضوي بيان كرد: تعداد افراد معرفي شده به هيئت هاي رسيدگي به تخلفات اداري 36 نفر بوده است.
وجوه دریافت شده از مساجد برگشت داده می شود
وي عنوان كرد: اداره بازرسي استان چندي پيش متوجه شد كه برخلاف قانون از مراكز و مساجد وجوهي دريافت مي شود در حالي كه در قانون بودجه سال 91 آمده است كه تعرفه آب، برق و گاز از مساجد، حسينيه ها و مراكز مذهبي نبايد دريافت شود و رايگان است اما در يك بازرسي متوجه شديم كه از اكثر مراكز و مساجد برخلاف قانون وجوهي دريافت شده كه با پيگيري يك ميليارد و 800 ميليون تومان برگشت داده شد.
وي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه بايد تمامي دستگاه ها، دولت الكترونيك و سامانه اقدامات خود را فعال كنند، افزود: بايد همه موارد در دستگاه شفاف سازي شود چرا كه اين امر در قانون ارتقاء سلامت يك تكليف است.
وي يادآور شد: يكي از دستگاه هايي كه مكلف شده موضوع شفاف سازي را پيگيري كند سازمان بازرسي است.
وي در خصوص بودجه فرهنگي و زيارت نيز بيان كرد: بودجه فرهنگي به دليل اشكالات جدي كه در مرحله اجرا داشت منتفي شد زيرا هدف به گونه اي ديگر رقم خورد.
مبلغ وعده داده شده بودجه زیارت محقق نشد
وي ادامه داد: در بودجه زيارت نيز همه آن مبلغي كه وعده داده شده بود محقق نگرديد و كل اعتبارات عمراني تخصيص داده نشد و در اين راستا مبلغي حدود 10 ميليارد تومان تخصيص داده شد.
مدير كل بازرسي خراسان رضوي يادآور شد: مطابق بررسي هاي اداره بازرسي استان برخي از بودجه ها كه از محل زيارت اعتبار آن تامين شده بود مشكل خاصي نداشت.
وي با اشاره به تعداد كم نيروهاي سازمان بازرسي براي نظارت عنوان كرد: تعداد نيروها در اين سازمان بسيار كم است به همين دليل در ماه حدود 21 بازرسي سرزده انجام مي شود كه البته اين ميزان بسيار كم است.
به گفته وي پيش بيني مي شود سال جاري تعداد بازرسي هاي سرزده به سه برابر افزايش يابد.
وي تاكيد كرد: حدود دو سال پيش اداره بازرسي استان گزارش عملكرد خود را به مقام معظم رهبري ارائه كرد و ايشان تاكيد كردند كه بازرسي هاي سرزده را افزايش دهيد.
واگذاري كارخانه كنسانتره سنگان به ذوب آهن اصفهان تخلف است
مدير كل بازرسي خراسان رضوي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به واگذاري كارخانه كنسانتره سنگان به كارخانه ذوب آهن انتقاد كرد و افزود: واگذاري كارخانه كنسانتره سنگان به كارخانه ذوب آهن اصفهان تخلف محسوب مي شود.
وي ادامه داد: در حال حاضر 10 ميليون مجوز فولاد سازي صادر شده كه اين ميزان 25 ميليون تن سنگ آهن نياز دارد بنابراين اگر كارخانه كنسانتره سنگ آهن به ذوب آهن اصفهان واگذار شود اين استان براي توليد فولاد با مشكل مواجه مي شود.
وي با تاكيد بر اينكه اين واگذاري بايد از طريق مزايده انجام شود، گفت: در اين واگذاري مقررات رعايت نشده و در اين زمينه در حال پيگيري هستيم.
وي در خصوص عمده تخلفات شهرداري مشهد بيان كرد: هر دستگاهي كه مردم بيشتر با آن سرو كار داشته و امكانات فراواني در توزيع و صدور مجوز داشته باشد شكاياتي بيشتري را دريافت مي كند.
وي يادآور شد: شهرداري از جمله دستگاه هايي است كه هر سال جزء پايه ثابت بازرسي ها است و گروهي با عنوان شهرداري ها و شوراي شهر تاسيس شده تا در زمينه نظارت اقدام كنند.
بخش عمده بازرسي هاي در حوزه شهرداري هاي و شوراي شهر است
حجت الاسلام درويشيان بيان كرد: بخش عمده بازرسي هاي سازمان در حوزه شهرداري هاي و شوراي شهر استان مربوط به شهرداري و شوراي شهر مشهد است.
وي با بيان اينكه در پرونده شهرداري درگز اختلاس وجود داشته، افزود: از شوراي شهر فريمان، تربت حيدريه و نيشابور نيز بازرسي هايي صورت گرفته و يكي از اشكالات اساسي در شوراهاي شهر استان عدم اتقان مصوبات در شورا است.
وي ادامه داد: فرمانداري ها نيز نيروهاي حقوقي مشرف نسبت به موضوع مصوبات شوراي شهر را ندارند و در وقت مقرر اظهار نظر نمي كنند.
وي بيان كرد: اداره بازرسي استان از پروژه ميدان شهدا بازرسي هاي متعددي را انجام داده و تعدادي از اين بازرسي ها منتهي به گزارش كيفري شده و در حال رسيدگي است.
مدير كل بازرسي خراسان رضوي يادآور شد: در زمينه انتشار اوراق مشاركت و طرح اطراف حرم رضوي نيز سه بار بازرسي صورت پذيرفته و در اين راستا بسياري از اشكالات را شهردار منطقه و شهرداري مشهد پذيرفتند.
معضلات مربوط به شهرهاي استان مربوط به طرح جامع و تفضيلي است
حجت الاسلام درويشيان تصريح كرد: يكي ديگر از معضلات و اشكالاتي كه مربوط به شهرهاي استان است موضوع طرح جامع و تفضيلي است زيرا بسياري از شهرها براساس طرح جامع قبلي اقدام مي كنند بنابراين در حال پيگيري هستيم تا اين موضوع در زمان كوتاهي مرتفع شود.
وي يادآور شد: اداره بازرسي استان شكايت هاي متعددي را از شهرداري مشهد دريافت كرده كه تعداد قابل توجهي از اين شكايت ها رسيدگي شده و حقوق شاكيان پرداخت شده است.
به گفته وي بيشترين شكاياتي كه به اداره بازرسي استان اعلام مي شود مربوط به شهرداري ها، تامين اجتماعي، بان ها، صنعت و معدن و شركت هاي خدماتي آب و برق و گاز است.
نظر شما