حجتالاسلام محمد صالحي در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به هجمه گسترده به دين اسلام و فعاليت همه جانيه وهابيت عليه اين دين مبين و فرهنگ مهدويت انتظار ميرود كه در جامعه اسلامي نگاهي همه جانبه به اين فرهنگ ارزشمند و غني داشته باشيم.
وي عنوان داشت: از آنجا كه هدف استكبار جهاني، جوانان اين مرز و بوم بوده و براي رسيدن به اين هدف برنامهريزي مشخصي نيز كرده اند، موقوفاتي براي احداث مراكز پژوهشي و دانشكدههاي تخصصي مهدويت در راستاي ارج نهادن به اين مهم، ضروري به نظر ميرسد.
مديركل اوقاف و امورخيريه همدان افزود: وقف و احداث دانشكده و پژوهشكده هايي براي مهدويت مي تواند در باب فرهنگسازي فرهنگ مهدويت، شناخت ويژگيهاي حضرت حجت(عج) و نيز شناساندن ويژگيهاي منتظران واقعي موثر واقع شود.
صالحی گفت: با توجه به پايتخت تاريخ و تمدن بودن استان همدان و نيز وجود كثير خيران و نيكوكاران خيرانديش مطلوب نيست كه جاي موقوفاتي در زمينه مهدويت و فرهنگ مهدوي در استان همدان خالي باشد.
وی افزود: وقف در باب فرهنگ مهدوي و تأسيس مراكز وقفي تخصصي مهدويت، گام ارزشمندي در راستاي اعتلا و اهتمام هر چه بيشتر اين تفكر ارزشمند دين اسلام است.
وي ابراز داشت: با هدف به روز كردن نيت واقفان و نيز جذب نيات جديد و مورد نياز جامعه موقوفاتي براي مهدويت ضروري است.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان همدان با بيان اينكه بيش از 50 درصد موقوفات استان همدان با نيت عزاداري و برپايي تعزيه براي امام حسين(ع) و نهضت اباعبدالله(ع) است، افزود: جا دارد كه در بحث مهدويت نيز كار بيشتر و عميق تري انجام شود تا بر اين اساس شاهد موقوفاتي براي مهدويت در استان و كشور باشيم تا اين مهم نيز جايگاه واقعي اش را كسب كند.
وي اظهار داشت: حال كه دشمن از هر حربه اي براي جلوگيري از رشد و اعتلاي تفكر مهدوي در جامعه و در بين قشر جوان بهره ميگيرد، وظيفه همه ما زمينهسازي و گسترش اين فرهنگ ناب و جلوگيري از تاخير در ظهور آن حضرت است.
وی اضافه کرد: در استان همدان حدود دو هزار موقوفه و 36 هزار رقبه وجود دارد.
نظر شما