به گزارش خبرگزاري مهر، علی اصغر رشید در جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی استان با بیان این که اوقات فراغت تنها مربوط به ایام تابستان نمی شود، اظهار كرد: در طول سال باید با تحقیق و پژوهش، نظارت، تخصیص اعتبار و استفاده از مشارکت های مردمی برای ایام فراغت اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان برنامه ریزی مناسب صورت گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی در خصوص توانمندسازی اجتماعی سکونت گاه های غیررسمی تصریح کرد: رویکرد برنامه ریزی و تصمیم گیری در خصوص این مناطق باید پیشگیری، هدایت و ارتقای شاخص های اجتماعی و فرهنگی باشد.
رشید با بیان این که تحقیقات پژوهشی در زمینه ی اوقات فراغت به خوبی انجام شده است، بيان کرد: باید به گونه ای عمل شود که خروجی کار نیز به نحو مطلوب باشد که این امر مستلزم تدوین سازوکار مناسب در این زمینه است.
وي با بیان این که یکی از مشکلات در زمینه ی برنامه ریزی اوقات فراغت فقدان متولی مشخص است، ابراز امیدواری کرد: با تعیین اداره کل ورزش و جوانان به عنوان متولی، شاهد فعالیت متمرکز در زمینه اوقات فراغت باشیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با اشاره به سامانه ملی اوقات فراغت از تمام دستگاه های مرتبط خواست تا برنامه های خود را در این سامانه به ثبت رسانند.
رشيد در خصوص اعتبارات اختصاص یافته به بحث اوقات فراغت گفت: از دستگاه های اجرایی انتظار می رود علاوه بر اعتبارات ملی و استانی، بودجه سازمانی نیز برای کارکنان خود در بحث اوقات فراغت در نظر بگیرند.
وي با تاکید بر این که تصمیم سازی و تصمیم گیری ها در بحث اوقات فراغت باید برگرفته از اسناد بالادستی باشد، تصریح کرد: رصد، نظارت، ارزیابی و پیگیری مصوبات در همه امور فرهنگی از جمله اوقات فراغت ضروری ست.
گفتنی ست در این جلسه مصوبه دستور العمل کمیته ساماندهی و توانمندسازی امور اجتماعی و فرهنگی مناطق محروم به تصویب رسید.
شایان ذکر است در پایان این جلسه از سه کمیته برتر ذیل کارگروه شامل انضباط اجتماعی، روزی حلال و آسیب های اجتماعی تقدیر به عمل آمد.
نظر شما