۲۸ تیر ۱۳۸۴، ۱۶:۰۵

وزير علوم در جمع روساي دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي و فناوري كشور؛

خاتمي معمار سياست توسعه علمي كشور است // نظام علمي كشور تكيه گاه مطمئني براي توسعه ملي و همه جانبه ايران است

خاتمي معمار سياست توسعه علمي كشور است // نظام علمي كشور تكيه گاه مطمئني براي توسعه ملي و همه جانبه ايران است

دكتر جعفر توفيقي وزير علوم، تحقيقات و فناوري با بيان اين كه دوران طلايي مردمسالاري ديني را با نام خاتمي ثبت مي كنيم گفت: خاتمي در كشورداري فصل جديدي در ادبيات قدرت و حكومت گشود و ما او را در توسعه علمي كشور نيز معماري بزرگ مي دانيم.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، دكتر توفيقي در گردهمايي روساي دانشگاه هاي دولتي و مراكز تحقيقات و فناوري كشور سخن مي گفت با بيان اين مطلب افزود: امروز ديگر نمي خواهيم از نارسايي ها، مشكلات، بودجه هاي كم تحقيقات و پژوهش و معضلات مبتلا به آموزش عالي و تحقيقات و فناوري كشور سخن بگوييم زيرا آقاي خاتمي خود از همه آنها مطلع است.

وي تصريح كرد: خوشحاليم امروز ما اين احساس را داريم كه نظام علمي كشور تكيه گاه مطمئني براي توسعه ملي و همه جانبه ايران است و مديران ما اين ظرفيت و توان را دارند كه توان پاسخگويي به تمام نيازهاي كشور در ابعاد مختلف را داشته باشند.

وي افزود: بنده تصور مي كنم تحولات عظيمي كه در 8 سال گذشته رخ داد و مهمترين شاهد بر آن تبيين برنامه چهارم توسعه است كه برنامه اي مبتني بر آگاهي و دانايي است. كمتر اتفاق مي افتد يك دستگاه اجرايي طرح و برنامه اي ارائه بدهد و دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي ما در آن مشاركت نداشته باشند.

دكتر توفيقي خاطرنشان كرد: تحولات اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي جامعه از تحولات عظيم علمي در كشور نشات مي گيرد. اين موضوع حكايت از عمق بينش، نگاه و باور جامعه به جايگاه علم و فناوري دارد.

دكتر توفيقي جمعيت دانشجويي كشور را پشتيبان توسعه علمي ايران دانست و افزود: انسانهاي تحصيلكرده امروز سرمايه انساني بزرگي براي ايران هستند كه مي توانند در آينده تحولات بزرگي را رقم بزنند.

گفتني است، سيد محمد خاتمي رئيس جمهور نيز در جمع روساي دانشگاههاي دولتي و مراكز تحقيقاتي كشور با تاكيد بر اينكه علم و تحقيقات بايد جايگاه والاتري در دانشگاه ها داشته باشد، گفت: البته اين بدان معنا نيست كه دانشگاهيان از امور سياسي غفلت كنند زيرا دانشگاه خاموش علامت مرگ جامعه است. مديريت علمي كشور كار دشواري است و در شرايط فعلي دشوارتر؛ ما مطمئنا كارنامه مان از نقاط مثبت و منفي خالي نيست و هر كس ادعا كند بهترين كار را كرده و عيب و ايرادي نداشته گزافه گوست حتي اگر برنامه ها درست هم تنظيم شود به دليل تحولات جامعه، حكومتها دچار عقب ماندگي از مردم و جامعه مي شوند.

کد خبر 208339

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha