به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد علی حجازی روز پنجشنبه در یادواره 60 شهید معاونت نیروی انسانی سپاه کربلای مازندران در ساری، استخراج آمار کل شهدای نیروی انسانی را پرکار دانست و گفت: تاکنون به صورت تخصصی برای شهدای معاونت نیروی انسانی دوران دفاع مقدس فعالیت فرهنگی ویژهای انجام نشد.
وی با بیان اینکه نقش معاونت نیروی انسانی در جنگ حساس بود، اظهار کرد: نیروی انسانی در دوران دفاع مقدس را افراد بسیجی تشکیل میدادند و تعداد این اقشار همیشه متغیر بود.
حجازی، میانگین حضور نیروی انسانی در دوران دفاع مقدس را بیش از پنج ماه دانست و ادامه داد: حضور هر بسیجی در دوران دفاع مقدس دو دوره سه ماهه بود.
این مسئول، ساماندهی نیروهای بسیجی در دوران دفاع مقدس را کاری سخت عنوان کرد و گفت: وقتی امام راحل حضور در جبهههای جنگ را واجب کفایی دانستند برای جذب نیرو با خیل جمعیت مواجه میشدیم که ساماندهی آنان با مشکل بود.
معاون آموزش و پژوهش صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح کشور یکی از پر مشغلهترین واحدهای نظامی و یگانهای منظم در دوران دفاع مقدس را بخش نیروی انسانی مطرح کرد و یادآور شد: در بخش سازماندهی نیروی انسانی با انگیزه و اعتقاد بسیجیان مواجه بودیم.
وی افزود: کارهای خوبی در حوزه پروژههای تحقیقاتی که منجر به ساماندهی دفاعی مربوط به نیروهای مسلح میشود انجام شد.
معاون آموزش و پژوهش صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح، خواستار ئهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه شد.
وی به برپایی اجلاسیه 10 هزار و 400 شهیدی که قرار است در دی ماه سال جاری در مازندران برگزار شود اشاره کرد و گفت: قبل از اجلاسیه در مازندران، ابتکار عملی ایجاد شد که به طور تخصصی و قشری یادواره شهدا برگزار میشود که در بهبود برنامههای اجلاسیه اثرگذار است.
حجازی گفت: در نگاهی کوتاه در دوران جنگ هشت ساله، رژیم استکباری با جمهوری اسلامی ایران تنها برتری که جبهه مخالف داشت داشتن تجهیزات و تسلیحات نظامی مدرن بود که از سوی کشورهای ابرقدرت برای حزب بعث مهیا می شد.
وی ادامه داد: آمریکا و اسرائیل با داشتن ماهوارههای قوی به راحتی میتوانستند از خاک ایران اطلاعات جمعآوری کنند.
وی با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه نهادینه شود، اظهار داشت: مرکز تحقیقات جنگی سپاه پاسداران برنامههای فرهنگی خوبی انجام داده که موزه دفاع مقدس نیز در بحث معاونت نیروی انسانی کارهای تحقیقاتی داشته است.
نظر شما