کیانوش کوچکی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برخی مددجویان با هزینه سازمان بهزیستی به مدارج تحصیلی از قبیل کارشناسی ارشد و دکتری می رسند اما بیکار هستند.
وی با تصریح اینکه اشتغال معلولان از مهمترین دغدغههای مهم این سازمان است، اظهارداشت: به رغم تمامی تلاش ها مشکل اشتغال معلولان به ویژه تحصیلکرده ها همچنان پا برجا است.
مدیرکل بهزیستی گیلان با اعلام اینکه 80 هزار مددجو زیر پوشش بهزیستی در استان هستند، گفت: از این تعداد 12 هزار نفر بصورت ماهانه مستمری دریافت می کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه بهزیستی متولی کودکان بی سرپرستی است که در مراکز بهزیستی زندگی می کنند، افزود: هم اکنون 200 نفر از شیرخوار تا دانشجو در خانه های شبانه روزی تحت سرپرستی این سازمان نگهداری می شوند.
کوچکی نژاد تصریح کرد: سازمان بهزیستی کودکان زیر 12 سال را بصورت حضانت با اسم پدر و مادر جدید در اختیار خانوادهای متقاضی قرار می دهد اما بچه های بالای 12 سال با حفظ شناسنامه و اسم خود در اختیار خانواده هایی که صلاحیت آنها تائید و دارای تمکن مالی هستند بصورت امین موقت قرار می گیرند.
وی همچنین با اشاره به اینکه نخستین آسایشگاه نگهداری از سالمندان و معلولان کشور در گیلان ایجاد شد، اظهارداشت: خانه های شبانه روزی 15 گانه در استان از سوی خیران اداره می شود.
مدیرکل بهزیستی گیلان به برنامه های تفریحی، سفر به عتبات عالیات، مشهد و غیره مددجویان اشاره کرد و گفت: سال گذشته 200 مددجو بهزیستی به عتبات عالیات و 160 نفر در سه ماهه امسال به مشهد مقدس اعزام شدند.
وی همچنین با بیان اینکه معلولیت باعث محرومیت دسترسی افراد از بسیاری از امکانات و حقوق خود در جامعه میشود، افزود: عمده هدف توانبخشی جامعه زدودن فقر از زندگی معلولان با توانمندسازی آنان است.
کوچکی نژاد تاکید کرد: توانبخشی جامعه تنها به فقرزدایی نمیانجامد بلکه باعث حضور معلولان در سطوح مختلف جامعه میشود.
نظر شما