پروانه رضا قلی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستاي بررسي مسائل و آسيبهاي مربوط به زنان و خانواده و ارائه راهكارهاي علمي و عملي ايجاد مركز مطالعات بانوان براي رفع اين مشكلات ضروری است.
پروانه رضاقليزاده به مسائل و آسيبهاي اجتماعي حوزه زنان و خانواده اشاره كرد و گفت: افزايش طلاق و اعتياد، افزايش تعداد زنان بدسرپرست، بالا رفتن سن ازدواج، افزايش دختران بازمانده از ازدواج و بازمانده از تحصيل از جمله آسیب های این بخش است.
مديركل امور بانوان استانداري همدان گفت: كمبود امكانات رفاهي تفريحي بانوان در استان همدان، كمبود امكانات و تجهيزات مرتبط با بيماريهاي زنان نیز از جمله آسيبهايي است كه نهاد خانواده را تهديد ميكند.
وي افزود: نظارت بر نحوه انجام برنامههاي مربوط به امور بانوان، اختصاص يكي از طرحهاي پژوهشي دستگاهها به امور بانوان، ايجاد بازارچههاي فصلي و ماهيانه براي عرضه محصولات توليدي بانوان از راهكارهاي برونرفت از مشكلات مربوط به حوزه زنان است.
مشاور امور بانوان استاندار همدان با تاکید بر اینکه رسیدگی به مسائل خانواده و زنان باید در اولویت برنامه های آموزشی دستگاه ها قرار گیرد، افزود: طرح "مطلع مهر" که مشاوره برای زوج های جوان در پنج سال اول ازدواج است، در حال حاضر در دستگاهها اجرا می شود.
وی اظهار داشت: این طرح برنامه ای مشاوره ای شامل روانشناسی و پزشکی است.
مديركل امور بانوان استانداري همدان با بیان اینکه مسائل خانواده و زنان از مسائل درجه یک بوده و پایه اصلی و سلول اصلی جامعه است، عنوان داشت: جامعه اسلامی بدون بهره مندی از خانواده سالم امکان پیشرفت نخواهد داشت.
وی تاکید کرد: اگر مسائل و مشکلات اجتماعی در درون خانواده حل نشود به جامعه و اجتماع خواهد کشید.
نظر شما