به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا خواجه سروي، گفت: حضور حداكثري مردم در انتخابات رياست جمهوري اتفاقی بود كه تقویت و استحکام نظام را به دنبال دارد، در آفرينش اين حماسه سياسي بايد از مجموعه آموزش عالي و جامعه دانشگاهي تقدير كرد.
وی ادامه داد: به اعتقاد من بخشي از اين حماسه سياسي نتيجه عملكرد مسئولان دانشگاه هاي كشور بود زيرا نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري برنامه هايشان را از دانشگاه آغاز كردند كه اين تجربه پس از انجام برنامه هاي انتخابات مجلس شوراي اسلامي با همين روش تبليغاتي صورت گرفت.
معاون فرهنگی وزارت علوم با بيان اينكه مشاركت 72 درصدي مردم در انتخابات رياست جمهوري بدون آسيب هاي موجود در انتخابات سال 88 صورت گرفت، گفت: اين مساله را هم بايد مديون دانشگاهيان دانست كه با هوشياري و دقت تمام مسائل انتخابات را از شهريور 91 تا خرداد 92 رصد كردند و اجازه ندادند آسيبي به آن وارد شود.
خواجه سروي در ادامه، گفت: دشمنان نظام درصدد اين هستند كه هميشه يك شكاف عميق بين مجموعه دانشمندان و نخبگان كشور با نظام القا كنند ولي زماني كه هزار نفر از اساتيد دانشگاهي در انتخابات مجلس شوراي اسلامي ثبت نام كردند، دشمن نا اميد شد و فهميد كه هيچ گسستني بين مجموعه فرهيختگان با نظام جمهوري اسلامي وجود ندارد.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه باید از آن نظام بوده و به عنوان مرجعیت علمی در جامعه مطرح باشد، گفت: زمینه های این مرجعیت فراهم شده و از مصادیق آن می توان به برگزاری 2000 کرسی آزاداندیشی در دانشگاه های کشور اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه ما در طول سال های خدمت خود همواره از منطق و قانون مداری در دانشگاهها استقبال کرده ایم، اضافه کرد: ما همیشه از دانشگاهیان خواسته ایم به عنوان یک دانشگاهی به قوانین احترام بگذارند و در این مرحله پس از انتخابات باید تمامی تجربیات خود را به مسئولان دولت جدید انتقال دهیم و با حفظ انسجام خود خط سیری را که مقام معظم رهبری ترسیم کرده اند ادامه دهیم.
نظر شما