به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدرضا ميرزايي عصر شنبه در جلسه آموزشي ماموران انتظامي در ستاد فرماندهي انتظامي استان سمنان، از افزايش ۷۷ درصدي تقدير مردم و كاهش ۳۳ درصدي شكايت مردمي از عملكرد پليس اين استان در سامانه نظارت همگاني پليس (۱۹۷) در سه ماهه امسال خبر داد.
وي با اشاره به مشاركت مردم در افزايش امنيت اجتماعي و تحقق امنيت پايدار، ادامه داد: راه اندازي سامانه نظارت همگاني پليس در بدنه ناجا، پل ارتباطي نظرات مردم در مورد ماموريت و عملكرد پليس است.
افزایش 80 درصدی حجم پیشنهادهای مردم در خصوص اجرای طرح های انتظامی استان سمنان
فرمانده انتظامي استان سمنان با اشاره به اينكه اين سامانه به صورت شبانه روزي آماده دريافت گزارش هاي مردمي است، افزود: به تماس هاي مردم در كوتاه ترين زمان ممكن به دقت رسيدگي ميشود.
میرزایی، افزود: حسن انجام وظيفه، برخورد مناسب توام با ادب و نزاکت، برقراري نظم و امنيت، برخورد قاطع با متخلفان و دستگيري مجرمان به ترتيب بيشترين فراواني قدرداني هاي مردم را دارا است.
وی با اشاره به رشد مجموع تماس ها با سامانه 197، افزود: نکته بسیار مهم افزایش 80 درصدی حجم پیشنهادهای مردم در خصوص اجرای طرح های انتظامی و ترافیکی و همچنین بهبود وضعیت موجود امنیتی در استان است که نشان از اهمیت موضوع امنیت در جامعه دارد.
كشف بیش از 90 درصد پروندههاي ارجاعي به پلیس استان سمنان
رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات (فتا) استان سمنان نیز در این نشست گفت: ۹۳ درصد پروندههاي ارجاعي به اين پليس در سال ۹۱ كشف شد كه نشان از احاطه پليس فتا در رصد فضاي مجازي است.
سردار سيدعلي ميراحمدي با اشاره به خدمات فراوان پيشرفت هاي علم و فناوري در جهان، اظهار داشت: مجرمان نيز با استفاده از قابليت هاي متنوع اينترنت براي انحراف افكار و عقايد مردم و تعرض به حقوق افراد سوء استفاده ميكنند.
وي وجود سايتهاي مخرب و غيراخلاقي كه به اشاعه اباحه گري ميپردازند را از مهمترين مشكلات فضاي مجازي عنوان و تصريح كرد: بلوغ زودرس از عواقب وجود اين معضل است.
میراحمدی تاكيد كرد: خانوادهها بايد به شيوههاي دوستانه، كنترل و نظارت بيشتري بر فرزندان خود داشته باشند.
رئيس پليس فتا (فضاي توليد و تبادل اطلاعات) استان سمنان به اشتراك گذاشتن اطلاعات شخصي در اينترنت، اتاق هاي گفت و گو و شبكه هاي اجتماعي را از ديگر بي دقتيهاي شهروندان هنگام حضور در فضاي مجازي دانست.
نظر شما