به گزارش خبرنگار مهر، محمد موسوی صبح دوشنبه در کمیسیون مبارزه با کالای قاچاق شهرستان افزود: امسال با اجراي اين طرح 16 مورد گشت مشترک توسط ادارات صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، تعزيرات حکومتي، شرکت نفت، بازرسي اصناف و اماکن نيروي انتظامي از سطح شهرستان انجام گرفت.
وی اظهار داشت: تاکنون 38 قلم انواع لوازم آرايشي و بهداشتي قاچاق و تقلبي ، 36 بسته چاي قاچاق و تقلبي ، 180 عدد انواع قرص و داروي قاچاق و 480 نخ انواع سيگارت قاچاق کشف گرديد و با تشکيل پرونده جهت رسيدگي به تعزيرات حکومتي ارجاع شد..
لزوم تشدید بازرسی و نظارت بر بازار
فرماندار آق قلا نیز گفت: دستگاه هاي متولي نظارت بر بازار و کالا در آستانه ماه مبارک رمضان بايستي نسبت به تشديد بازرسي بر واحدهاي صنفي عرضه کننده کالاهاي اساسي اقدام کنند..
حاجي گلدي کر با اشاره به افزايش بي دليل کالاهاي اساسي مردم در آستانه ماه مبارک رمضان، افزود: در راستاي افزايش نظارت بر بازار کالاهاي اساسي تقويت شبکه نظارت و استفاده از ظرفيت هاي اتحاديه هاي صنفي ضروري است.
وي افزود: بايد با دلالان و بر هم زنندگان نظم در بازار کالاهاي اساسي برخورد قاطع صورت پذيرد و هيچ نوع اهمال و کم کاري در اين حوزه قابل قبول نيست.
فرماندار شهرستان آق قلا به بحث قاچاق کالا و ارز و پيامدهاي آن را در حوزه اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي ، سياسي و امنيتي اشاره و اظهار داشت: در مبحث قاچاق کالا فقط جنبه اقتصادي مسئله مطرح نيست، بلکه دشمن با برهم زدن نظم بازار و استفاده از قاچاق کالا مي خواهد در کشور نوعي ياس و نا اميدي ايجاد کند.
کر در اين جلسه بر همکاري همه جانبه تمامي دستگاههاي اثر گذار در بحث قاچاق کالا و ارز تاکيد کرد و مبارزه با قاچاق را موضوعي چند بخشي و به تعبير بهتر فرا بخشي دانست و از اعضاي کميسيون مبارزه با قاچاق کالا و ارز خواست با جديت بيشتر نسبت به جلوگيري قاچاق کالا و ارز اقدام کنند.
وي قاچاق دام ، بذر و کود و سيگار و مواد مصرفي در کشاورزي از جمله سم را از مهمترين کالاهاي قاچاق شهرستان عنوان کرد.
نظر شما