رحمان رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: از این تعداد مخازن موجود در استان بیشترین مخازن ربوط به شهرستان سقز با تعداد 234 مورد با حجم ذخیره آب به مقدار 11 هزار و 371 مترمکعب و کمترین نیز مربوط به شهرستان سروآباد به تعداد 76 مورد و به حجم هشت هزار و 704 متر مکعب ذخیره آب است.
وی به تعداد حلقه چاه ها، قنات و چشمه های موجود در روستاهای استان اشاره کرد و بیان کرد: هم اکنون هزار و 534 دهنه چشمه، 467حلقه چاه و 49 رشته قنات در روستاهای استان وجود دارد.
مدیرعامل شرکت آبفار کردستان تعداد ایستگاه های پمپاژ آب استان را 558 باب دانست و گفت: طول شبکه توزیع آب سه هزار و 127 کیلومتر و طول خطوط انتقال نیز سه هزار و 268 کیلومتر است و تعداد کلریناتورهای استان 415 دستگاه است.
انجام بیش از سه هزار نمونه آزمایش میکروبی در روستاهای کردستان
معاون نظارت بر بهره برداری شرکت آبفار کردستان گفت: بر اساس آمارهای موجود سال گذشته بالغ بر سه هزار و 571 مورد نمونه آزمایش میکروبی از مخازن و شبکه های روستاهای کردستان انجام گرفته است.
خالد سلطانی اظهار داشت: سال گذشته توسط پرسنل آزمایشات این شرکت بالغ بر 754 مورد نمونه آزمایش از مخازن و دو هزار و 817 مورد نمونه آزمایش از شبکه های داخل روستاهای استان انجام شده است.
وی افزود: در مدت یاد شده 446 هزار و 203 مورد کلرسنجی در شبکه های داخل روستاها و 262 هزار و 873 مورد کلرسنجی در کل مخازن استان انجام شده است.
برگزاری کارگاه های آموزشی نگهداری از کلرزن های گازی در کردستان
به منظور نگهداری از کلرزن های گازی و تامین آب سالم و بهداشتی برای روستائیان کردستانی کارگاه آموزشی برای آبداران روستاهای دارای کلرزن گازی در سال جاری با همکاری شرکت الکتریک نواندیش کردستان در محل ستاد شرکت برگزار شد.
این کارگاه آموزشی با هماهنگی اداره کنترل کیفی و امور آزمایشگاه های شرکت انجام گرفت و بر اساس این گزارش در این کارگاه آموزشی آبداران شهرستان های مریوان، سنندج، بانه، بیجار و قروه حضور داشتند.
در این کارگاه آموزشی آبداران روستاهای استان قریب به 452 نفر ساعت آموزش دیدند.
نظر شما