۱۱ تیر ۱۳۹۲، ۱۳:۳۸

علیزاده عنوان کرد:

جذب دانشجو دستیار تخصصی جراحی عمومی در دانشگاه علوم پرشکی بوشهر/ راه‌اندازی شعبه بین‌الملل

جذب دانشجو دستیار تخصصی جراحی عمومی در دانشگاه علوم پرشکی بوشهر/ راه‌اندازی شعبه بین‌الملل

بوشهر - خبرگزاری مهر: معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مجوز جذب دانشجو در رشته دستیار تخصصی جراحی عمومی را از وزارت بهداشت گرفتیم و به‌زودی دانشجویان در این رشته مشغول به تحصیل می‌شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حمیدرضا علیزاده صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر یک هزار و 746 دانشجو و 141 عضو هیأت علمی در 14 رشته مقطع در پنج دانشکده پزشکی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: از این تعداد، 59 نفر در مقطع کاردانی، یک هزار و 183 نفر در مقطع کارشناسی، 66 نفر در مقطع کارشناسی ارشد، 325 نفردر مقطع دکترای پزشکی عمومی، 73 نفردر مقطع دکترای دندانپزشکی، دو نفردر مقطع دکترای پی‌اچ‌دی بای ریسرچ، هشت نفردر مقطع دستیار تخصصی و 30 نفر دانشجو به‌صورت شبانه تحصیل می‌کنند.

علیزاده در ارتباط با آموزش نیروهای متخصص رشته‌های مختلف پزشکی گفت: کاهش تعداد دانشجویان در مقاطع کاردانی و کارشناسی و افزایش جذب دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی، دکترای PHD و دستیار تخصصی از راهبردهای ما است که در جلسه اخیر هیأت امنا نیز این امر مورد تشویق و توجه قرار گرفت.

اخذ مجوز جذب دانشجو در رشته دستیار تخصصی جراحی عمومی

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: در حال حاضر هشت نفر دانشجو در دو رشته تحصیلی دستیار تخصصی داخلی و پزشکی اجتماعی مشغول به تحصیلند و توانستیم در این بخش مجوز جذب دانشجو در رشته دستیار تخصصی جراحی عمومی را از وزارت بهداشت بگیریم.

وی خاطرنشان ساخت: به‌زودی دانشجویان در این رشته مشغول به تحصیل می‌شوند که این امر جهش بزرگی در امر آموزش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر محسوب می‌شود.

علیزاده بیان داشت: با توجه به دشوار بودن رشته دستیار تخصصی جراحی عمومی و نیاز به امکانات و تجهیزات آموزشی این رشته برخی اوقات دانشگاه‌های بزرگ نیز مجوز جذب دانشجوی دستیار تخصصی را دریافت نمی‌کنند

وی افزود: خوشبختانه پس از بازدیدهایی که از فضاهای آموزشی و امکانات و تجهیزات دانشگاه توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انجام شد این مجوز برای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صادر شد و سه دانشجو در این رشته از ابتدای مهرماه 92 مشغول به تحصیل می‌شوند.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: امسال نیز مانند سال گذشته آزمون دستیار تخصصی با حضور 154 نفر داوطلب برگزار شد که در تمامی رشته‌های تخصصی به رقابت پرداختند.

توسعه بخش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

وی اذعان داشت: در حال حاضر دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رشته‌های پرستاری، کتابداری، میکروب‌شناسی و بهداشت موجود است و برای اخذ مجوز هفت رشته‌ جدید تحصیلات تکمیلی شامل هماتولوژی، بیوشیمی، پرستاری پمپ، پرستاری NICU، پرستاری ویژه، پرستاری سالمندان و مامایی با وزارت متبوع مکاتباتی انجام شده است.

علیزاده گفت: از دیگر اقداماتی که در این حوزه انجام شد برگزاری آزمون تحصیلات تکمیلی بود که خرداد ماه سال جاری در استان بوشهر توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: در این آزمون 692 نفر داوطلب در 46 رشته به رقابت پرداختند که از این تعداد 497 نفر بانوان و 195 نفر آقایان بودند.

وی افزود: این آزمون سال‌های گذشته در استان‌های دیگر برگزار می‌شد که داوطلبان با دشواری و هزینه‌های زیاد شرکت می‌کردند ولی امسال با تمهیداتی که صورت گرفت این آزمون با بهترین کیفیت و امنیت برگزار شد که موجب رضایت داوطلبان شد و در سال‌های آینده نیز شاهد برگزاری این آزمون در استان خواهیم بود.

راه‌اندازی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

علیزاده بیان داشت: از دیگر برنامه‌های این معاونت افزودن دانشکده داروسازی است که در پی مکاتبات انجام شده با وزارت بهداشت موافقت‌های اولیه گرفته شده و در حال تأمین اعتبارات لازم هستیم، افزودن این دانشکده گام بزرگی در توسعه بخش آموزش دانشگاه است.

وی اضافه کرد: استان بوشهر با داشتن شرایط خاص اقلیمی، جغرافیایی، استراتژیکی و مراکز تحقیقاتی متعدد از یک سو و ذخایر وسیع گیاهان مختلف دارویی خلیج فارس و موجودات بسیار متنوع آبزی از سوی دیگر موقعیت و شرایط بسیار مناسبی برای تأسیس دانشکده داروسازی دارد.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در ارتباط با برنامه‌های بخش آموزش بالینی نیز اظهار داشت: با توجه به همکاری‌های مناسب بیمارستان 17 شهریور برازجان، در هماهنگی‌های انجام شده از جمله مصوبه شورای آموزش دانشگاه، بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان نیز آموزشی درمانی خواهد بود.

تلاش برای راه‌اندازی شعبه بین‌الملل

وی در ارتباط با سوالی در مورد راه‌اندازی شعبه بین‌الملل در این دانشگاه نیز  بیان داشت: در حال حاضر چند دانشگاه کشور دانشجو در شعبه بین‌الملل می‌پذیرد و راه‌اندازی شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گام بزرگ و مثبتی در بخش آموزش است.

علیزاده تصریح کرد: برای این کار پس از بازدید تیم‌ وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مجوزهای اولیه صادر و در جلسه اخیر هیأت امنای دانشگاه مطرح شده و به تصویب نهایی رسید و در آینده نزدیک در دو رشته پزشکی و دندانپزشکی دانشجو می‌پذیریم.

وی افزود: دانشکده دندانپزشکی از دوسال پیش با جذب 33 دانشجو شروع به‌کار کرد که این دانشجویان باید پس از گذراندن دو سال دروس علوم پایه وارد دوره‌های بالینی ‌شوند برای تأمین فضای فیزیکی مناسب برای این امر کلینیک تخصصی آموزشی درمانی دندانپزشکی افتتاح شد که به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: این مرکز با داشتن 37 یونیت دندانپزشکی، لابراتوارهای پیشرفته و فضای مناسب آموزشی و جذب متخصص در 10رشته‌ تخصصی دندانپزشکی به‌عنوان اعضای هیأت علمی تمام وقت جغرافیایی، نیاز آموزشی دانشجویان و نیاز درمانی هم‌استانی‌ها را بر طرف خواهد کرد.

جذب و ماندگاری اعضای هیأت علمی متناسب با افزایش تعداد دانشجویان

وی ادامه داد: جذب و ماندگاری اعضای هیأت علمی متناسب با افزایش تعداد دانشجویان از سیاست‌های ما است که اخیراً در دو مرحله فراخوان جذب هیأت علمی در رشته‌های مختلف پزشکی اعلام کردیم که با مشارکت قابل قبولی از طرف همکاران روبرو شد.

علیزاده تاکید کرد: اما باید برای جذب این عزیزان تلاش بیشتری صورت بگیرد و با اعطای تسهیلات ویژه ماندگاریشان را در استان افزایش دهیم.

وی اضافه کرد: در زمینه ترکیب اعضای هیأت علمی باید خاطر نشان کنم که تعداد دانشیاران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پنج نفر در سال 88 به 14 نفر در سال 92 افزایش یافته است که در افزایش رتبه دانشگاه نقش بسزایی داشت.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: در راستای ارتقای سطح علمی دانشگاه تلاش‌های زیادی صورت گرفته است و سعی کردیم مربیان به استادیاری و استادیاران را به دانشیاری ارتقا دهیم و این روند در برنا‌مه‌های آتی نیز ادامه خواهد یافت.

افزایش فضاهای آموزشی/ ساخت سه مجموعه جدید

وی در مورد افزایش فضاهای آموزشی نیز گفت: از جمله فضاهای آموزشی که در حال ساخت است می‌توان به دانشکده پزشکی، دندانپزشکی و مجموعه کلاس‌های آموزشی در سایت پردیس دانشگاه اشاره کرد که با افزوده شدن این فضاها تمام نیازهای آموزشی برطرف می‌شود.

علیزاده تصریح کرد: ساخت این سه مجموعه پیشرفت فیزیکی مطلوبی دارد و پیش‌بینی می‌کنم قبل از موعد مقرر این مجموعه‌ها تکمیل و دانشجویان بتوانند از آن‌ها استفاده کنند.

وی افزود: در پایان جا دارد از زحمات و حمایت‌های دکتر حیدری رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، اعضای هیأت علمی، معاونین دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها و دیگر همکاران معاونت آموزش و همکاران روابط عمومی دانشگاه تقدیر وسپاسگزاری کنیم.

کد خبر 2088443

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha