به گزارش خبرنگار مهر، درابتدای جلسه مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران سالروز شهادت شهید محراب آیتالله صدوقی به دست منافقین را تسلیت گفت و افزود: 12 تیرماه نیز مصادف است با روزی که هواپیمای مسافربری ایران در خلیج فارس توسط ناوگان هواپیمایی با حمله ددمنشانه با تمام مسافران به قعر دریا سقوط کرد است که این روز را نیز گرامی میداریم ضمن اینکه این روز یادآور جنگآوریهای دولت آمریکاست که هنوز هم ادامه دارد.
بررسی یک فوریت طرح «اصلاحیه مصوبات مجوز تقویت و عملیاتی نمودن سیستم مدیریت بحران شهر تهران و اساسنامه مدیریت سازمان بحران شهر تهران» نخستین موضوعی بود که در دستور کار شورا قرار گرفت که در همین زمینه معصومه ابتکار رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران در خصوص طرح اشاره شده گفت: در کمیسیون عمران تغییراتی به صورت شکلی در طرح انجام گرفت و این در حالی بود که هیچ گونه تغییرات محتوایی اعمال نشده است و تغییراتی که انجام شده هم برای این بوده که با قانون هماهنگتر باشیم.
در نهایت یک فوریت طرح به رای گذاشته شد که اکثر اعضای شورا، یک فوریت طرح اشاره شده را تصویب کردند.
یکی از موضوعاتی که امروز اعضای شورای شهر به آن انتقاد داشتند بحث ساخت و سازهای غیر مجاز در شهر تهران بود.عباس شیبانی عضو شورای شهر تهران که بارها به ساخت و سازهای غیر مجاز در تهران انتقاد کرده بود، بار دیگر تاکید کرد که نباید شهرداری اجازه ساخت ساختمانهای بالای 4 طبقه را بدهد.
وی از اعضای شورای شهر تهران خواست تا نامه ایی را که به امضا 9 نفر از اعضا در ارتباط با ممنوعیت ساخت بیش از 4 طبقه رسیده است را مجددا در شورا طرح و به تصویب برساند.
معصومه ابتکار دیگر عضو شورای شهر تهران نیز در حمایت از صحبتهای شیبانی گفت: در برخی از مناطق شاهد ساخت و سازهای غیر مجاز هستیم و این سؤال پیش میآید که نمیدانیم مجوز این ساختمانها که به صورت برج هم هستند را چه کسی میدهد؟
وی تصریح کرد: درمناطق یک، دو، سه، پنج و 22 ساختمانهای عجیب و غریبی ساخته میشود که حتی در منطقه 22 شاهد هستیم که جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر به جمعیت قبلی منطقه اضافه شده است.
ابتکار ادامه داد: موضوعی را که آقای شیبانی مطرح کردند موضوع مهمی است و جا دارد در خصوص طرح تفصیلی و طرح جامع بازنگری مجدی شود.
در ادامه جلسه مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بنده نیز موافق صحبتهای خانم ابتکار و آقای شیبانی هستم در هفته چندین نامه در خصوص اینگونه مشکلات مینویسم و به شهرداری ارسال میکنم.
وی گفت: معتقدم برخی مناطق تهران ظرفیت برج سازی را ندارند ولی متاسفانه بلند مرتبه سازی در تمام نقاط شهر به چشم می خورد. اما نمیتوانیم ساختمانهای بالای 4 طبقه را هم محدود کنیم در واقع این موضوع عملیاتی نیست.
ارائه گزارش حسابرس مستقل شورا در خصوص عملکرد سال مالی منتهی به سال 89 ، اداره راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ و معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران از دیگر دستورات جلسه شورا بود که در جریان ارائه گزارش معاونت فنی و عمرانی گزارش هزینه کردهای تونل توحید و برج میلاد قابل تامل بود.
در گزارش حسابرس مستقل شورا به هزینه های ثبت شده در سال مالی 89 برای پروژه تونل توحید اشاره شده بود در بخشی از این گزارش آمده است، هزینه مصوب اعلام شده در سال مورد رسیدگی یعنی سال 89 ، 436 میلیارد ریال برای پروژه تونل توحید ثبت شده است اما در پایان موعد این حسابرسی یعنی پایان سال 89 هزینه های ثبت شده برای اجرای این پروژه 5هزار و 452 میلیارد ریال اعلام شده بود.
حسابرس تاکید کرد که بودجههای مصوب سالانه احداث تونل توحید از ابتدا تا انتها در اختیار حسابرس قرار نگرفته است و به همین دلیل نتوانستهاند مقایسهای روی بودجه های مصوب سالیانه و هزینههای صورت گرفته داشته باشند.
همچنین در جریان بررسی عملکرد مجموعه "برج میلاد تهران" که در سال 88 به بهرهبرداری رسیده است، برخی تغییر و تحولات مالی بین کارفرما و پیمانکار هنوز انجام نشده و دفاتر و اسناد مالی به صورتی نامناسب و ناصحیح در دفاتر این مجموعه نگهداری میشود و حسابرس مستقل شورا یادآور شد که به نظر میرسد اختلاف نظر بین کارفرما و پیمانکار در مجموعه برج میلاد تهران دلیل این مسائل است.
در ادامه این گزارش حسابرس مستقل معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران یادآور شد که در جریان تهیه این گزارش استانداردهای گزارشگری و ارائه مدارک و مستندات از سوی ارگانهای مربوطه به طور کامل رعایت نشده و بخشی از سفتههای تضمین نزد حوزههای مربوطه به رویت حسابرس نرسیده است.
همچنین در این جلسه خیابانی واقع در محدوده منطقه 5 شهرداری تهران به نام آتش نشان شهید امید عباسی نام گذاری شد و نیز تغییر نام 12 کوچه و خیابان واقع در مناطق 5،8،9،12،16و 19 به تصویب رسید.
نظر شما