به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکاری در همایش خیرین سلامت استان هرمزگان با بیان اینکه با وجود اقدامات بزرگ صورت گرفته هنوز عقب ماندگی هایی در حوزه سلامت و درمان هرمزگان وجود دارد، عنوان کرد: بنده در دوران مدیریتم تلاش کردم از حداکثر ظرفیتها در راستای بهبود وضعیت بهداشت و درمان هرمزگان استفاده کنم و در دولتهای نهم و دهم نیز اقدامات اساسی در این حوزه در هرمزگان صورت گرفت که حدود 95 درصد این اقدامات در حال حاضر به مرحله بهره برداری رسیده است.
وی ادامه داد: با این وجود بنده عملکرد خود را در بخش استفاده از ظرفیت خیرین نسبت به دیگر نقاط کشور ضعیف می دانم اما در بخش اقدامات دولتی شاید طی سه سال گذشته به اندازه 20 سال در حوزه بهداشت و درمان هرمزگان کار انجام شده اما به علت عقب ماندگی هایی که در گذشته ایجاد شده هنوز تا رسیدن به نقطه استاندارد و مطلوب فاصله داریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به عدم استقبال بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در طرحهای بهداشت و درمان هرمزگان اشاره کرد و افزود: با وجود اینکه ما اعلام کرده ایم از سرمایه گذاری بخش خصوصی برای ساخت طرحهای بهداشتی و درمانی در هرمزگان حمایت کامل خواهیم کرد اما با این وجود میزان استقبال بسیار کم بوده و حتی شاهد هستیم که برخی افراد که خود هرمزگانی هستند برای ساخت مراکز درمانی خارج از این استان سرمایه گذاری می کنند.
شکاری در تشریح اقدامات دانشگاه علوم پزکشی هرمزگان در ساخت مراکز درمانی، عنوان کرد: احداث مرکز سوانح و سوختگی بندرعباس، مرکز پرتو درمانی، اجرای عملیات بزرگ بازسازی و مقاوم سازی بیمارستان شهید محمدی بندرعباس و همچنین آغاز ساخت دو بیمارستان بزرگ در شرق و غرب بندرعباس از جمله اقدامات بزرگ در راستای توسعه مراکز درمانی در هرمزگان بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در حالی که تا چند سال پیش فکر نمی کردیم که عمل پیوند کلیه در بندرعباس انجام شود، امروز پنجمین عمل کلیه در این استان انجام شده و پیوند کلیه به عنوان یکی از عمل های عادی در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس انجام می شود و می توانیم در آینده نزدیک عمل پیوند کبد را نیز در هرمزگان انجام دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به وجود بیماران تالاسمی و سرطانی در هرمزگان، بیان داشت: برای درمان و حل مشکلات این بیماران، استان هرمزگان نیازمند راه اندازی یک مرکز پیوند مغز و استخوان است چون در حال حاضر این بیماران مجبورند برای درمان به شهرهای شیراز و یا تهران مراجعه کنند که به این علت هدف ما احداث این مرکز طی یک سال آینده است.
شکاری تصریح کرد: احداث این گونه مراکز معمولا برای بخش خصوصی درآمدزا نیست و به همین علت نهادهای دولتی این گونه مراکز را می سازند و ما می خواهیم با استفاده از کمک خیرین این مرکز در کمترین زمان ممکن ساخته شود.
نظر شما