به گزارش خبرنگار مهر، شماره 37 مجله «سینما و ادبیات» اولین شماره از دهه دوم فعالیت مجله سینما و ادبیات است. در این شماره در بخش سینمای جهان علاوه بر روبرتو بنینی و کارگردان دوم از سینمای ایتالیا یعنی مارکو فرری، بخش جدیدی گشوده شده با نام «فیلمها و احساسها» که قرار است هر بار به فیلمسازی نخبه و کمتر شناخته شده میپردازد.
برخی مقالات این شماره «سینما و ادبیات» ظهور پدیدهای به نام بنینی را بر فرضیههای منطبق دانستهاند که در واقع اختلاط کمدی ایتالیایی و وجود سینماگران عمدتاً چیگرا را که محصول نحوه مدیریت دوران موسولینی و مسائل ناشی از جنگ دوم بوده است، منشا ظهور او دانستهاند.
در بخش سینمای ایران این مجله نیز مکان رخداد و لوکیشن به عنوان محور در نظر گرفته شده و این موضوع در میزگردی با حضور کیانوش عیاری، پرویز شهبازی، محمدعلی باشه آهنگر و جواد طوسی بررسی شده است.
این شماره از «سینما و ادبیات» همچنین شامل مصاحبهای مفصل با مسعود کیمیایی است. در ادامه مطالب این مجله هم در مقالهای با عنوان «جسم و خیال» موضوع سینمای بدن مورد کنکاش قرار گرفته است.
این نشریه در بخش ادبیات خود باز هم سراغ روایت رفته و این بار جدا از راوی، شیوه بیان و رابطه ذهن هنرمند با آن مورد بحث قرار گرفته است. در ایتن قسمت آثار و گفتاری از حسین سناپور، امیرعلی نجومیان، محمدحسن شهسواری، علی عبداللهی، ضیا موحد و عباس پژمان آمده است.
شماره 37 مجله «سینما و ادبیات» در 222 صفحه و با بهای 4800 تومان روی دکه رفته است.
نظر شما