۱۶ تیر ۱۳۹۲، ۱۲:۲۸

علوی مقدم:

10 درصد اضافه بار 45 درصد خسارت به آسفالت مشهد وارد می کند

10 درصد اضافه بار 45 درصد خسارت به آسفالت مشهد وارد می کند

مشهد - خبرگزاري مهر: مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل بار درون شهری و حومه شهرداری مشهد گفت: هر 10درصد اضافه بار45درصد خسارت به آسفالت و ابنیه شهری وارد می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی علوی مقدم صبح يكشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بارگیری مازاد بر ظرفیت وسایل نقلیه باری یک تخلف ترافیکی است که از جوانب مختلفی بر معضلات شهری تاثیر می گذارد.

وی بروز تصادفات و تخریب آسفالت شهری را از جمله معضلات این تخلف برشمرد و افزود: عدم تشریح خطرات و معضلات ناشی از این تخلف آن را به یک پدیده روزمره در حمل و نقل مبدل کرده و خطرات ناشی از آن را به ورطه فراموشی سپرده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل بار درون شهری و حومه شهرداری مشهد، تخریب و تعویض‌های متوالی آسفالت ها را ازجمله مشکلات اساسی خیابان ها و شبکه‌های بزرگراهی و محوطه‌های صنعتی در کشور برشمرد و ادامه داد: این امر در کنار تحمیل خسارات میلیاردی به اقتصاد ملی، ضریب ایمنی خیابان های شهر را نیز به شدت کاهش می دهد.

علوی مقدم ضمن توصیه به رانندگان وسایل نقلیه برای رعایت دقیق تناژ بار گفت: حمل بار با توجه به سیستم خاص هر وسیله نقلیه باری تعریف شده است.

وی از تمام رانندگان خواست با توجه به حد مجاز تعیین شده ناوگان مورد استفاده، نسبت به بارگیری اقدام کنند تا علاوه بر حفظ ایمنی خود در حفظ و نگهداری خیابان ها سهیم بوده و با رعایت استاندارد کار از اتلاف وقت و پرداخت جرائم نیز مصون بمانند.

وی بیان کرد: تمامی شرکت های حمل و نقل بار درون شهری و حومه در زمان اخذ پروانه بهره‌برداری موظفند نسبت به تامین فضای مورد نیاز با توجه به نوع و درجه شرکت اقدام کنند. 

مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار درون شهری و حومه شهرداری مشهد  همچنین گفت: درجه‌بندی شرکت‌های حمل و نقل بار درون شهری بر مبنای میزان تناژ آن صورت می‌گیرد.

علوی مقدم ظرفیت و نوع ناوگان تحت پوشش، میزان فضای دفتر، سیستم‌های مکانیزه و هوشمند و تعداد واحدهای نظارتی و کنترلی از دیگر مبانی درجه‌بندی شرکت‌ها برشمرد و افزود: شرکت‌ها بر مبنای میزان تناژ در چهار مرتبه درجه‌بندی می‌شوند.

وی شرکت‌های با قابلیت جابه‌جایی 20 تا 150 تن را در ردیف شرکت‌های درجه چهار دانست و ادامه داد: شرکت‌های درجه 3 با 150 تا 300 تن، درجه 2 با 300 تا500 تن و درجه یک با بیش از 500 تن در دیگر رده‌بندی شرکت‌ها قرار داده می‌شوند.

علوی‌مقدم بیان کرد: تمامی شرکت های حمل و نقل بار درون شهری و حومه در زمان اخذ پروانه بهره‌برداری موظفند نسبت به تامین فضای مورد نیاز با توجه به نوع و درجه شرکت اقدام کنند.

 

کد خبر 2091743

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha