به گزارش خبرنگار مهر، حبیب خجسته پور ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در رابطه با تغییر استاندار لرستان در دولت آینده، اظهار داشت: در این زمینه شایعاتی مبنی بر انتخاب استاندار جدید در سطح استان به وجود آمده که این شایعات را ما از اساس رد می کنیم.
وی با بیان اینکه هر گونه گمانه زنی در رابطه با انتخاب استاندار جدید، معاونین و مدیران کل دستگاههای اجرایی که مطرح شده تکذیب می شود، عنوان کرد: تا این لحظه هیچ گونه بحث و رایزنی در رابطه با استاندار جدید لرستان صورت نگرفته است.
مسئول ارتباط و هماهنگی رئیس جمهور منتخب در استان لرستان با تاکید بر اینکه برای انتخاب استاندار سه شاخص مهم و اساسی را به جد پیگیر هستیم، گفت: یکی از شاخصهای مدنظر در این زمینه این است که استاندار آینده باید برنامه های دولت آینده و رئیس جمهور منتخب را قبول داشته باشد.
خجسته پور افزود: با این اوصاف نتیجه می گیریم که استاندار آینده از چهره های افراطی هیچ جریانی نمی تواند باشد و اصل اعتدال در این زمینه مورد تاکید است.
وی همچنین شاخص دوم در این زمینه را بومی بودن استاندار آینده لرستان دانست و گفت: در صورت امکان استاندار آینده باید بومی استان باشد.
مسئول ارتباط و هماهنگی رئیس جمهور منتخب در استان لرستان با تاکید بر اینکه مشکل استان لرستان مشکل سیاسی نیست بلکه مشکل بیکاری و عدم توسعه یافتگی استان است، عنوان کرد: در این راستا کسی که برای استانداری لرستان منصوب می شود باید شخصی فنی و متخصص باشد.
خجسته پور گفت: به طور حتم سه شاخص یاد شده در انتخاب استاندار آینده لرستان مدنظر قرار خواهد گرفت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی در رابطه با اینکه به نظر شما مهم ترین قفلی که با کلید دولت امید و تدبیر در لرستان باید باز شود چیست؟ گفت: استان لرستان قفلهای عدیده ای دارد که باید باز شود اما مهم ترین قفلی که ابتدا باید باز شود قفل مقام اول بیکاری لرستان در کشور است.
مسئول ارتباط و هماهنگی رئیس جمهور منتخب در استان لرستان با تاکید بر پیگیری توسعه یافتگی و ایجاد صنایع در استان لرستان برای رفع مشکل بیکاری، تصریح کرد: در این زمینه باید همه دست به دست هم دهیم و این قفل را با تدبیر باز کنیم.
خجسته پور با بیان اینکه سهم لرستان در دولتهای قبلی در ابعاد مختلف بسیار اندک بوده است، عنوان کرد: در این راستا برای رفع مشکلات استان لرستان فرصتها، ظرفیتها، نقاط ضعف و قوت استان که در کارگروههای مختلف مورد بررسی قرار گرفته شده را شناسایی و مجلد کرده و هفته گذشته آن را به دفتر دکتر روحانی رئیس جمهور منتخب ارائه داده ایم.
وی به اقدامات انجام شده بعد از برگزاری انتخابات 24 خرداد توسط ستاد رئیس جمهور منتخب در استان لرستان اشاره کرد و گفت: بعد از حماسه و حضور پرشور مردم در 24 خرداد و در پای صندوقهای رای ستاد آقای روحانی در استان اقداماتی از قبیل دیدار با نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد داشت.
مسئول ارتباط و هماهنگی رئیس جمهور منتخب در استان لرستان همچنین دیدار با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و تعامل با آنها را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و افزود: همچنین برگزاری جلسات مختلف با تشکلها و نهادهای مختلف مردمی و تشکیل کارگروههای مختلف کاری از دیگر اقدامات انجام شده در استان بوده است.
نظر شما