به گزارش خبرگزاری مهر، محسن اردكاني در همايش شهرداران و دهياران استان با بيان اينكه حق طبيعي مردم مشاركت در اداره محل زندگي خويش است، اظهار داشت: به بركت نظام اسلامي شوراهاي اسلامي شكل گرفته است و اين شوراها با انتخاب شهردار و دهيار در تصميم گيريها مشاركت مي كنند.
وي با اشاره به اينكه به مدد طلبيدن مردم، نقطه محوري فعاليتهاي شوراهاست، خاطر نشان كرد: شوراها با انتخاب شهردار و دهيار به تنهايي نمي توانند مسائل خود را اداره كنند و بايد مردم را به كمك بخواهند تا بتوانند مشكلات خود را بر طرف كنند.
معاون هماهنگي امور عمراني استاندار فارس تنوع فعاليتها در شهرداري و دهياريها را زمينه ساز بروز خلاقيت هاي فراوان عنوان كرد و افزود: روشهاي سنتي براي اداره سازمان ها ناكارآمد است و بايد با روشهاي پيشرفته و نوين بتوانيم هم افزايي و ارزش افزوده بيشتري ايجاد كنيم.
اردكاني با بيان اينكه اعضاي شوراها از متن مردم بر آمده اند و بايد شناخت خوبي از ظرفيت هاي شهر و روستاي خود داشته باشند گفت: در شهرها و روستاها زمينه هاي توسعه زيادي وجود دارد كه شهرداران و دهياران بايد آن ها را شناسايي كرده و موانع شكوفايي را برطرف كنند.
وي تلاش براي كسب درآمدهاي پايدار براي دهياري و شهرداري را از جمله وظايف شوراها برشمرد و با بيان اين كه شورا و شهرداري متولي توليد درآمد و هزينه آن هستند افزود: مديريت هزينه ها تاثير فراواني در پيشرفت سازمان خواهد داشت.
معاون هماهنگي امور عمراني استاندار فارس مديريت خوب نيروي انساني را يكي از عوامل مهم موفقيت در مديريت سازمانها دانست و ادامه داد: مردم نگران برخي نابهنجاري ها در شهرداري ها و مراكز اداري هستند و بايد با توسعه شهرداري الكترونيك و شفاف كردن فرآيندها، موجب سلامت اداري و افزايش بهره وري در سازمان شويم.
اردكاني همچنين با تاكيد بر اين كه شوراهاي جديد بايد چشم انداز و برنامه راهبردي داشته باشند و اهداف كلان را براي خود تعريف كنند، اظهار داشت: شوراها بايد اهداف كلان را در قالب برنامه هاي بلند مدت، ميان مدت و كوتاه مدت طراحي كنند و در برنامه هاي عملياتي به مردم عرضه كرده و بتوانند در موقعيتهاي مناسب به جامعه گزارش بدهند.
وي بیان كرد: در قانون ظرفيت هاي خوبي براي درآمدهاي شهرداري ها پيش بيني شده كه بايد به خوبي مورد استفاده قرار گيرد.
كارگروه بانوان و خانواده فارس تشكيل جلسه داد
دومين جلسه كارگروه بانوان و خانواده استان فارس در سال 92 به منظور بررسي عملكرد حوزه زنان دانشگاه شيراز به رياست معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار فارس برگزار شد.
در اين جلسه ناهيد شمس ضمن تقدير از حضور فعال مديران در راستاي تحقق اهداف حوزه زنان، تاكيد كرد: با توجه به اينكه يك درصد از اعتبارات دستگاه ها به طرحهاي پژوهشي بانوان تعلق دارد، ضروري است مديران نسبت به تخصيص اين اعتبار به طرحهاي بانوان توجه داشته باشند تا با ارائه طرحهايي با كيفيت بالا بتوانيم به اهداف مطلوب برسيم.
كمال فيروزآبادي معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار فارس نيز با تاكيد بر همكاري مديران در تحقق تخصيص اعتبار يك درصدي دستگاه ها به عنوان يك اصل براي سال جاري، اظهار داشت: زماني كاري مثبت و ارزشمند تلقي مي شود كه به صورت كارشناسي انجام شود و تصميم گيري ماندگاري در پي داشته و هدف والايي را دنبال كند لذا همه دستگاه ها بايد هم افزايي و همفكري لازم را داشته باشند.
تلاش برای جذب اعتبارات باقي مانده بودجه سال گذشته
چهارمين جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه استان فارس با حضور معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندار فارس تشكيل شد و بر ضرورت تلاش برای جذب اعتبارات باقي مانده بودجه سال گذشته تاکید شد.
در اين جلسه معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندار فارس با بيان اينكه قانون بودجه سال92 در 8 فصل و 146 بند به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيده و به دولت ابلاغ شده است، اظهار داشت: در اين قانون كل درآمدهاي هزينه اي و تملك دارايي هاي سرمايه اي، 236هزار ميليارد تومان است كه درآمدهاي عمومي 210 ميليارد و درآمدهاي اختصاصي 25 هزار 600 ميليارد تومان را به خود اختصاص داده است.
احمدعلي افكاري افزود: به منظور افزايش كارآيي مديران در ارتباط با قانون بودجه، دفتر امور اقتصادي و دفتر بودجه استانداري همه مواردي را كه در قانون بودجه مرتبط با حوزه اقتصادي و بودجه است جمع آوري كرده و به صورت كتابچه در اختيار مديران مربوطه قرار خواهند داد.
معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندار فارس با تاكيد بر اينكه مديران دستگاه هاي اجرايي بايد تلاش كنند اعتبارات باقي مانده بودجه سال 91 در فرصت هاي باقي مانده جذب شده و برگشت نداشته باشد، خاطر نشان كرد: مديراني كه نتوانند بودجه تخصيص يافته دستگاه هاي خود را جذب كنند در ارزيابي عملكردشان تاثير جدي خواهد داشت و در تخصيص بودجه سال آينده نيز مورد توجه خواهد بود.
نظر شما