به گزارش خبرگزاری مهر،سردار حسن بتولي در خصوص دفتر ارتباطات مردمي پليس آگاهي گفت: نزديک به 6 ماه ، از راه اندازي اين دفتر به صورت آزمايشي مي گذرد.اين دفتر با هدف ارائه مشاوره، راهنمايي و کمک به کساني که مورد جرم واقع شدند يا در معرض و آستانه آسيب هاي فردي، اجتماعي و خانوادگي قرار دارند، راه اندازي شده است.
وی ادامه داد: کساني که به نحوه ي رسيدگي به پرونده هاي خود در پليس آگاهي شکايت دارند مي توانند به اين دفتر مراجعه کنند تا علل تاخير يا عدم نتيجه پرونده، از آگاهي شهرستان ها و استان ها پيگيري شود.
بتولي با اعلام اينکه، پليس آگاهي در دفتر ارتباطات مردمي، تجارب خود را در اختيار نيازمندان قرار مي دهد، تصريح کرد: قرار است خدمات بيشتري در اين دفتر ارائه دهيم که منوط به تصويب مصوبه آن از سوي ستاد کل نيروهاي مسلح است؛ در حال حاضر مقدمات لازم طي شده تا پس از تصويب طرح، اين دفاتر به تعداد لازم در تهران و شهرستان ها راه ندازي شوند.
رئیس پلیس آگاهی با تاکيد براينکه راه اندازي اين دفتر قطعا منجر به پيشگيري از بسياري از جرايم مي شود، يادآور شد: در گذشته به دليل جمعيت و وسعت کم ، شناخت افراد از يکديگر بيشتر بود اما امروزه به خصوص در شهرهاي بزرگ، افراد هيچ شناختي نسبت به يکديگر ندارند.
وي افزود: به عنوان مثال بسياري از طلاق ها در کشور به دليل عدم شناخت افراد از يکديگر واقع مي شود اين درحالي است که وجود مراکزي که ابزار لازم براي شناخت و سابقه افراد را در دست دارند براي جلوگيري از بروز بسياري از اين مشکلات، امري ضروري است؛ براساس پرونده هاي موجود در پليس آگاهي، برخي از افراد از اين خلاء استفاده کرده و با هويت هاي جعلي اقدام به خواستگاري از دختران جوان مي کنند و پس از کلاهبرداري و هتک حيثيت، خانواده ها به هويت جعلي آنان پي مي برند.
بتولي يادآور شد: ارائه مشاوره به کساني که قصد سرمايه گذاري و خريد ملکي را دارند، نه تنها باعث نجات فرد می شود بلکه جلوي بسياري از کلاهبرداري هاي ديگر را گرفته و مانع از قرباني شدن افراد بسياري خواهد شد.بنابراين وجود چنين دفاتري، منجر به ارائه مشاوره و راهنمايي هاي لازم به خانواده ها شده و از وقوع جرائم جلوگيري مي کند.
به گفته رئيس پليس آگاهي ناجا، هم اکنون در اين دفتر، کارشناسان و بازنشستگان خبره آگاهي مشغول به ارائه خدمات بدون دريافت هزينه هستند.
نظر شما