به گزارش خبرنگار مهر، حسن قهرمانی مطلق ظهر چهارشنبه در کمیسیون تنظیم بازار شهرستان همدان با تاکید بر هماهنگی بیشتر در ارائه خدمات به شهروندان، به برپایی نماشگاه عرضه مستفیم کالا"طرح ضیافت" در همدان اشاره کرد و گفت: باید نظارت جدیتری از سوی شبکه بهداشت بر توریع اقلام مصرفی در این مکان انجام شود.
فرماندار همدان با اشاره به اینکه درجه بندی مغازه ها در ارائه کالاها به شهروندان معیار مشخصی ندارد، به درجه بندی یک و دو قنادی ها اشاره کرد و گفت: باید ملاک های درجه بندی ها شفاف شود.
قهرمانی مطلق با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان فروش شیرینی های مرسوم این ایام رونق می گیرد، حداکثر قیمت زولبیا و بامیه را در همدان شش هزار تومان به ازای هر کیلو عنوان کرد و خواستار نظارت بازرسان در این زمینه شد.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری همدان نیز در این کمیسیون با اشاره به فعالیت بازارچه های محلی در شهر همدان گفت: حمایت سازمان صنعت، معدن و تجارت در تخصیص اقلام یارانه ای به این بازارچه ها موحب رونق آنها شده است.
محمدقدیمی با اشاره به اینکه احداث بازارچه های محلی گامی در راستای تحقق توزیع عادلانه مراکز خرید در نقاط مختلف شهر همدان است، گفت: در حال حاضر در همدان 4 بازارچه محلی ثابت، 9 مرکز عرضه موقت میوه و تره بار دایر است.
وی ادامه داد: همدان به دلیل گستردگی و تعدد مناطق و تمرکز بازار مرکزی در بافت قدیم شهر با مشکلات زیادی در این باره روبهرو است که راهاندازی بازارچههای محلی تا حد زیادی این مشکلات را کاهش می دهد.
قدیمی احداث بازارچههای محلی در سطح شهر همدان راهی برای کاهش تردد مردم به بافت قدیم و مرکز شهر بوده و این امر بهترین روش برای کاهش بار ترافیک در این منطقه است.
وی اضافه کرد: با توسعه بازارچه ها علاوه بر کاهش ترافیک در مرکز شهر، هزینه های اضافی از روی دوش شهروندان برداشته می شود و مردم می توانند راحتر مایحتاج زندگی خود را تامین کنند.
وی خواستار ادامه توزیع اقلام یارانه ای پس از اتمام نمایشگاه در سطح فروشگاههای بزرگ شهر شد.
نظر شما