سید علی ساداتی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدامات اساسي معاونت تربيت بدني و سلامت افزود: آموزش و پرورش مازندران طرح هاي ملّي ژيمناستيك، طناورز، دو و ميداني و تنيس روي ميز را در همه دبستان ها به اجرا درآورد كه با استقبال گسترده دانش آموزان قرار گرفت و در با نشاط كردن آنان تاثير به سزايي داشته است.
وی افزود: براي دسترسي آسان دانش آموزان به امكانات و فضاي ورزشي، برنامه هايي در دست اجرا داريم كه از جمله مي توان به در اختيار قراردادن فضاهاي ورزشي در ساعات غير آموزشي به دانش آموزان اشاره كرد.
ساداتی، شناسايي استعدادها و ميدان دادن به آنها را مهم ترين اقدام براي نيل به اهداف برنامه هاي ورزشي آموزش و پرورش برشمرد و افزود: آموزش و پرورش مازندران براي توسعه ورزش و فراهم کردن زمينه استعداديابي و پرورش خلاقيت ها و استفاده از ظرفيت هاي موجود، تا كنون بر اساس مصوبات شوراي عالي آموزش و پرورش و قانون برنامه چهارم توسعه، 112 مدرسه تخصصي ورزش را در مازندران، راه اندازي كرده است و در سال هاي آينده به اين تعداد اضافه خواهد شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران گفت: 112 مدرسه تخصصی ورزش در استان راه اندازی می شود.
ساداتی افزود: در سالهاي اخير، در آموزش و پرورش نسبت به ورزش توجه ويژه اي شده كه در برنامه ريزي ها و اقدامات به عمل آمده نيز نقش و اهميت آن نمايان است.
وی با پراهميت شمردن نقش معلمان تربيت بدني در اجراي برنامه هاي آموزش و پرورش اظهار کرد: كلاس هاي متعدد ضمن خدمت براي معلمان تربيت بدني برگزار شد تا از اين طريق، با علوم روز آشنايي يابند و با اطلاعات و آگاهي كافي از شيوه هاي نو، به تدريس بپردازند. همچنين تلاش شد تا در برنامه ريزي هاي مديران مدارس ، درس تربيت بدني ، همتراز دروس ديگر محسوب می شود.
نظر شما