۲۲ تیر ۱۳۹۲، ۱۵:۳۹

در  گفتگو با مهر عنوان کرد:

برنامه های اوقات فراغت با توجه به شرایط بومی و منطقه ای طراحی شده است/ اوقات فراغت مختص فصل تابستان نیست

برنامه های اوقات فراغت با توجه به شرایط بومی و منطقه ای طراحی شده است/ اوقات فراغت مختص فصل تابستان نیست

دبيركل اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزی ضمن تشریح برنامه های اوقات فراغت این اتحادیه گفت: برنامه های اوقات فراغت و اردوهای تابستانی با توجه به شرایط بومی و منطقه ای طراحی شده است و دانش آموزان با توجه به علاقه خود حق انتخاب در پر کردن اوقات فراغت خود را دارند.

حامد علامتی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: اردوهای اتحادیه انجمن های اسلامی یک بعدی و به دور از خانواده نیست و تمامی برنامه ها با حضور خانواده ها طراحی شده است.

وی افزود: برنامه های اوقات فراغت اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان مخاطب محور، متناسب با سن دانش آموز و برای  بالابردن قدرت تفکر و خلاقیت است که از جمله این برنامه ها می توان به شبکه دانش آموزی و شبکه پشتیبان اشاره کرد.

به گفته علامتی، طرح مقدماتی ویژه اعضای انجمن اسلامی دانش آموزان سوم راهنمایی است که شامل طرح رشد ویژه مسوولین، انجمن ها و اعضای هیات مرکزی است. طرح استمرار، تشکیل خیمه های معرفت، هایت های انصار المهدی، اردوهای ورزشی- تفریحی از دیگر برنامه های اوقات فراغت دانش آموزان است.

وی به دیگر برنامه های اتحادیه انجمن های اسلامی دانش اموزی اشاره کرد و گفت: تشکیل حلقه های مطالعاتی، اردوهای علمی، کارگاه های علوم نوین، دوره های مهارتی، مشاوره تحصیلی از دیگر برنامه های طراحی شده است.

علامتی به برنامه شبکه پشتیبان نیز اشاره کرد و افزود: شبکه پشتیبان اختصاص به سطح بندی مربیان، تربیت مبلغان، اعزام مبلغان، تولید نشریه دارد که از ابتدای تابستان در 32 استان کشور شروع شده است.

دبيركل اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزی در بخش دیگری از صحبت های خود به موضوع اوقات فراغت پرداخت و تصریح کرد: در تعریف و تحلیل برنامه های اوقات فراغت باید دید که خانواده دور از برنامه های اوقات فراغت تعریف می شود یا خیر؟ البته باید گفت که اوقات فراغت باید توسط خانواده مدیریت شود و این زمان نباید از سوی نهادهای بیرونی برای فرزندانی که در دل خانواده رشد می یابند، برنامه ریزی شود.

علامتی با بیان اینکه این تفکر اشتباه است که اوقات فراغتت دانش آموزان را تنها با برگزاری یک اردو پر کنیم، گفت:اوقات فراغت برنامه مدیریت شده ای است به منظور ساختن فرصت هایی برای زندگی بهتر و غنی کردن فرصت های زندگی. بنابراین بهتر است دراین فرصت دانش آموز یک مهارت را تجربه و کسب کند.

وی در پایان با اشاره به اینکه اوقات فراغت مختص تابستان نیست، توضیح داد: بهترین اوقات فراغت زمانی است که دانش اموز و خانواده در کنار هم هستند و خانواده ها نباید این فرصت را از دانش اموز بگیرند.

کد خبر 2095979

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha