عبدالکریم شعبانزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از حوزههای فعال و تاثیرگذار در جمعیت هلال احمر استان بوشهر، حوزه درمان و توان بخشی است و با توجه به اینکه مسئولیت درمان اضطراری در شرایط سخت بر عهده جمعیت هلال احمر است، بایستی شرایطی را فراهم کنیم که آمادگی کمکرسانی در مواقع اضطراری را داشته باشیم.
وی اضافه کرد: در همین راستا تیمهای درمان استراری BHCU (درمان در شرایط اضطراری) که شامل بزشک، پرستار، بهیار و... است آمادگی کامل برای کمک رسانی در مواقع اضطراری را دارند که در بحث زلزله استان بوشهر تیم های درمان اضطراری حدود دو ماه در منطقه حضور فعال داشتند.
شعبانزاده خاطرنشان ساخت: یکی از مواردی که حدود 20 سال جمعیت هلال احمر استان به دنبال محقق شدن آن بود، احداث داروخانه هلال احمر بوده که به لطف خداوند و همکاری مسئولان استان بهویژه نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی این کار انجام گرفته شده و در تاریخ 17 خردادماه افتتاح شده و در حال حاضر مراحل شروع کار را طی میکنیم که بیشتر در بحث ارائه داروهای کمیاب در کنار دیگر داروخانه را در خدمت مردم باشیم.
راهاندازی یکی از مجهزترین مرکز فیزیوتراپی/ ساخت دست و پای مصنوعی
مديرعامل جمعيت هلال احمر استان بوشهر خاطرنشان ساخت: در حوزه درمان کارهای در حال انجام است و در حوزه سلامت استان با توجه به این که متولی این کار دانشگاه علوم پزشکی استان است، ما در کنار آنها با مجوزی که به ما میدهند با آنها فعالیت میکنیم.
وی ادامه داد: راهاندازی مرکز اورتوپدی فنی برای اولین بار در استان حدود چهار سال شروع به فعالیت کرده که وظیفه ساخت دست و پای مصنوعی و را برعهده دارد و نرخ آن هم بنا به قیمت خرید مواد اولیه محاسبه میشود.
شعبان زاده بیان داشت: به تازگی کارشناس ارشد ارتوپدی فنی به کار گرفته ایم که مواردی که قبلا در استان انجان نمیگرفت که مراجعه کننده برای تعمیرات دست و پای مصنوعی ناچار بودند که به فارس یا خوزستان بروند، در خود استان و توسط کارشناس ارشد ارتوپدی فنی ما انجام میگیرد.
برگزاری آموزشهای همگانی برای حوادث هستهای
وی افزود: با مشارکت نیروگاه اتمی و مدیریت بحران استان بوشهر، برنامهریزی برای برگزاری کلاسهای آموزشی برای عموم مردم و اعضایی که به صورت داوطلب به جمعیت ملحق میشوند، انجام شده که با توجه به این که استان بوشهر اولین استان کشور است و نیروگاه هسته ای در آن ایجاد شده، باید مردم را با نحوه زندگی در کنار نیروگاه هستهای آشنا کنیم.
مديرعامل جمعيت هلال احمر استان بوشهر اضافه کرد: باید آمادگی مقابله با حوادث ناخودآگاه را داشته باشیم؛ همانطور که مخاطرات دریایی را به مردم آموزش میدهیم که در کنار دریا زندگی میکنیم، با مخاطراتی که در صنعت روبرو هستیم نیز آموزش میدهیم بحث هستهای هم به آن اضافه شده و ما باید مردم را آموزش دهیم و در حال حاضر 40 نفر از مربیان در حال یادگیری و آموزش این نوع مخاطرات هستهای هستند.
وی افزود: طی سال گذشته حدود 32 هزار نفر آموزش کمکهای اولیه در سطح استان دادهایم که شامل سازمانها، عموم مردم، اعضای خود جمعیت و ... میشود و امسال نیز بنا داریم که این را نیز ارتقا دهیم.
شعبانزاده گفت: در صورتی که مردم استقبال خوبی از این طرح کنند، ما در هر شرایطی آمادگی آموزش را نیز داریم که مردم هر زمانی که مراجعه کنند کلاسها را برایشان دایر میکنیم و آموزشهای مورد نیاز را میدهیم و گواهینامه هم صادر میکنیم.
نظر شما