سیروس مصطفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در شهر تبریز با توجه به پتانسیل ها و ظرفیت هایی که در فرهنگ و هنر وجود دارد نیازمند مهندس فرهنگی هستیم.
وی افزود: مهندسین فرهنگی با تعیین و ترسیم چشم اندازها می توانند با استفاده از متخصصان در مسیر رشد فرهنگی و هنری قدم بردارند.
مسئول امور هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز با اشاره به فعالیت های فرهنگی و هنری شهر گفت: فعالیت های هنری و فرهنگی یک حرکت جمعی است اما متاسفانه حرکت های هنری و فرهنگی در تبریز بر اساس سلایق مدیران انجام می گیرد و علت آن نبود چشم انداز مشخص است.
سیروس مصطفی افزود: اگر چشم اندازی برای حرکت های فرهنگی و هنری ترسیم شود، حرکت ها معنادار می شود و با کم ترین اصطکاک می توان به بیش ترین بهره وری رسید.
وی با اشاره به نیاز مناطق مختلف شهر تبریز به فرهنگسرا گفت: شهر تبریز به فرهنگسراهای متعدد در مناطق مختلف نیاز دارد که دارای گالری های مناسب و آمفی تئاتر باشد.
مسئول امور هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز اضافه کرد: فرهنگسرای الغدیر و تالار مبیّن یکی از فرهنگسراهای فعال شهر تبریز است که دارای گالری های مناسب و سالن آمفی تئاتر است.
سیروس مصطفی گفت: در شهر تبریز حداقل سه فرهنگسرا در مناطق مختلف برای اجرای برنامه های فرهنگی و هنری نیاز است.
وی ادامه داد: خلاءهای فرهنگی و هنری در حوزه شهری و شهروندی تبریز بیش تر است و در سال گذشته سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز با مشارکت در 600 برنامه فرهنگی و هنری توانست با نوآوری خلاءهایی که در فضای فرهنگی و هنری شهر وجود داشت را پوشش دهد.
مسئول امور هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز گفت: فعالیت های هنری شهر تبریز با مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری مواجه است و در تبریز حداقل نیازمند 2 پردیس سینمایی هستیم تا بتوانیم فیلم را با کیفیت تصویر بالا و با صدای مناسب تماشا کنیم.
سیروس مصطفی افزود: متاسفانه در شهر تبریز سینمایی مناسب و باکیفیت برای تماشای فیلم نداریم و اکثر سینماهای فعال شهر تبریز فرسوده شده اند.
نظر شما