۲۴ تیر ۱۳۹۲، ۱۱:۳۷

سیدخلف موسوی:

طرح‌های با پیشرفت 30 درصد در اولویت دریافت تسهیلات اشتغال هستند

طرح‌های با پیشرفت 30 درصد در اولویت دریافت تسهیلات اشتغال هستند

اهواز - خبرگزاری مهر: قائم مقام وزیر کار، تعاون و امور اجتماعی در استان خوزستان گفت: اولویت پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با طرح های با پیشرفت فیزیکی 30 درصد است.

سید خلف موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تسهیلات تعلق گرفته از سوی بانک مرکزی به بانک‌های استان در جهت کاهش نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال در خوزستان اظهار کرد: مبلغ سه هزار و 200 میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد اشتغال، رونق تولیدات، افزایش بهره وری و تکمیل واحدهای صنعتی و تولیدی به استان اختصاص یافته است.

وی افزود: این تسهیلات در اختیار کلیه افراد واجد شرایط حقیقی و حقوقی قرار می‌گیرد و همچنین اولویت اول استفاده از این تسهیلات در اختیار طرح‌های با پیشرفت فیزیکی 30درصد به بالا است.

مدیرکل کار، تعاون و امور اجتماعی در استان خوزستان در خصوص سامانه رصد اشتغال در استان تصریح کرد: این سامانه در کل کشور تعریف شده و دارای زیرشاخه‌های استانی است. طبق این سامانه و بر اساس مصوبه شورای عالی اشتغال در هر استان تسهیم اشتغال صورت می‌گیرد و این مشاغل در کارگروه‌های اشتغال و سرمایه‌گذاری و در بین دستگاه های اجرایی استانها توزیع می‌شوند.

موسوی با بیان اینکه سهم مشخص شده استان خوزستان در شورای عالی اشتغال 109هزار فرصت شغلی است، گفت: این فرصت‌های شغلی هم شامل اشتغال در بخشهای دولتی، وزارتخانه‌ها و شرکت‌های استان است و هم در بخش خدمات، صنعت لحاظ شده است.

قائم مقام وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در استان خوزستان با اشاره به اینکه، این فرصتهای شغلی شامل بخش‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز می‌شود، عنوان کرد: کلیه دستگاه‌های استان که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در ایجاد اشتغال استان نقشی را ایفا می‌کنند؛ موظف هستند تا اسامی افراد را در این سامانه ثبت کنند و همچنین برای ثبت‌نام افرد شاغل در این سامانه نیازمند به شماره بیمه نامه فرد نیز هست.

موسوی تصریح کرد: در هر سال گروهی تحت عنوان ارزیابی و اعتبار سنجی اشتغال از سوی شورای عالی اشتغال تعیین می‌شوند تا بتوانند صحت و سقم اطلاعات ثبت شده در سامانه را پیگیری کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان همچنین در خصوص دریافت منصب قائم مقام وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی نیز اظهار کرد: حوزه کار و تعاون دارای 11 دستگاه اجرایی است که هر کدام دارای یک تشکیلات وسیع است به همین دلیل نیازمند حضور موثر نماینده تام الاختیار وزیر در این بخش هستیم.همچنین بعد از ادغام وزارتخانه ها وظایف افراد در دولت تغیری نکرد و حجم دولت نیز کوچک‌تر نشد و برای رهایی از این بن بست مسئله‌ای به جز تفویض اختیرات وجود ندارد به همین دلیل به مدیران استانی اختیارات تام داده شده است.
 
 

کد خبر 2097031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha