۲۵ تیر ۱۳۹۲، ۱۰:۵۱

مهر گزارش می دهد؛

سواحل گلستان زیرپای ناجیان/ استقرار ایستگاههای پلیس در سواحل

سواحل گلستان زیرپای ناجیان/ استقرار ایستگاههای پلیس در سواحل

گرگان - خبرگزاری مهر: شمار غرق شده های تابستانه دریای خزر در استانهای گیلان و مازندران سبب شده تا سواحل گلستان در قرق ناجیان غریق قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، گلستان 100 کیلومتر نوار ساحلی دارد که شهرهای بندرگز، ترکمن و گمیشان را در بر می گیرد و سالانه مسافران زیادی برای بهره مندی از این سواحل به استان سفر می کنند.
 
اجرای طرحهای سالمسازی دریا و بهره گیری از اجیان غریق سبب شده تا در مرحله اول طرح تابستانی، سواحل گلستان، غریق نداشته باشند و عنوان ساحل پاک را بخود اختصاص دهد.
 
اجرای طرحهای سالمسازی دریا، طرح های گردشگری، امداد و نجات و ... سبب شده تا علاقه مسافران برای سفر به گلستان و بهره مندی از جاذبه های آن بویژه دریا بیشر شود.
 
طبق آمار تابستان امسال حدود هشت میلیون مسافر به گلستان سفر خواهند کرد که نسبت به سال قبل رشد 15 درصدی خواهد داشت.
 
یک مسافر مشهدی که برای استفاده زا طبیعت دریا به بندرگز سفر کرده بود، در این زمینه می گوید: ساحل استان گلستان خوب و زیبا بوده و نسبت به سواحل دیگر مناطق امن و آرام است.
 
علی رضوی افزود: وجود امکانات نسبتان خوب، حضور ناجیان و هلال احمر در سواحل چشمگیر است که به امداد و راهنمایی مسافران می پردازند.
 
خانواده صفری مسافر گیلانی که شامگاه یک روز تابستانه به سواحل نوکنده در غرب گلستان سفر کرده بودند، نیز با بیان اینکه ساحل گلستان نسبت به سواحل گیلان آرام تر است، عنوان کرد: آرامش و سکوت موجود در ساحل برای مسافران آرامش بخش است.
 
همچنین همزمان با تابستان طرح امداد و نجات تابستانه در سواحل گلستان به اجرا درامد که ناجیان غریق و گروههای امدادی به امداد و نجات می پردازند.
 
اجرای طرح امداد و نجات ساحلی
 
مدیرعامل هلال احمر گلستان در این زمینه می گوید: طرح امداد و نجات ساحلي در چهار پايگاه در شهرهاي ساحلي بندرگز، بندرتركمن و گميشان در  تابستان در حال اجراست.
 
مجتبی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در اين طرح يك هزار و 100 نفر در پايگاه ها بكارگيري مي شوند.
 
وي تصريح كرد: طرح راهنمايي مسافرين تابستاني سال قبل به صورت آزمايشي اجرا شد و با استقبال خوبي مواجه شد، امسال اين طرح به صورت ثابت طي 90 روز در 10 پايگاه و با بكارگيري دو هزار و 700 نفر امدادگر و نجات گر اجرا خواهد شد.
 
اكبري خاطر نشان كرد: با توجه به ظرفيت هاي استان و مدل استقرار مسافرين امسال 10 پايگاه به كار گيري شد ، در مجموع اين سه طرح تابستاني 15 هزار نفر به كار گيري شده اند.
 
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان نیز به اجرای برنامه های فراغت از سوی این جمعیت اشاره و اضافه کرد: اجراي 14 برنامه اوقات فراغت در معاونت جوانان هلال احمر استان در دستور کار قرار دارد.
 
اجرای 14 برنامه فراغت
 
مدير عامل جمعيت هلال احمر استان گلستان گفت:  در اين حوزه در تابستان امسال 14 برنامه اجرا مي شود كه فعاليت هاي جديد و ابتكاري و غير از برنامه هاي اوقات فراغت هر ساله است.
 
وی اولين طرح سامانه نشاط و پويايي در راستاي غني سازي اوقات فراغت كانون هاي هفتگانه جمعيت هلال احمر است و شامل انجام فعاليت هاي فراغتي در حوزه شهرستاني توسط خود كانون ها است، پيش بيني مي شود اين طرح 30 هزار نفر را پوشش دهد.
 
وي افزود: طرح سحاب يا راهنمايي مسافران تابستاني از ديگر طرح ها است، در اين طرح در 7 شهرستان گروه هاي دوچرخه سوار مستقر هستند و به راهنمايي مسافرين مي پردازند.
 
اكبري ادامه داد: اردوهاي كشوري طرح نشاط و پويايي سومين طرح از برنامه هاي معاونت امور جوانان است،در اين طرح براي اعضاي فعال كانون ها اردوهاي خارج از استان به شهر هاي مشهد، كيش، قشم ، اصفهان، شيراز و ديگر امكن مذهبي و سياحتي در نظر گرفته شده است، در اين طرح 10 گروه شامل يك هزار نفر اعزام خواهند شد.
 
مدير عامل جمعيت هلال احمر گلستان اظهار داشت: يكي از موارد مغفول در هلال احمر فرزندان اعضا و كاركنان هلال احمر است، امسال براي اين گروه از خانواده هلال احمر جشنواره آفتاب گردان با همكاري دستگاه هاي ديگراجرا خواهد شد.
 
طرح جهاد رمضان
 
وي تصريح كرد: كاروان هاي نيكوكاري با عنوان جهاد رمضان از ديگر طرح هاي مهم اين بخش است، 10 كاروان در 10شهرستان به روستاهاي محروم رفته و 10 روز بيتوته مي كنند، يك كاروان استاني نيز در روستاي حاجي آباد فعاليت خواهد كرد، اين كاروان ها 20 نفره است و خدمات سلامت، آموزش، بهداشت، حمايتي، دندانپزشكي، ويزيت هاي تخصصي و تفريحي براي كودكان را ارائه خواهد كرد.
 
اكبري اذعان داشت: از مهمترين اهداف اين كاروان ها ترويج فعاليت هاي بشر دوستانه ، فعاليت هاي خدماتي ، فرهنگي ، بهداشتي و...و توزيع اقلام مورد نياز است.
 
وي در  ادامه گفت: طرح كارورزي جوانان با شعار آموزش، آمادگي و توانمندي مخصوص آقايان عضو هلال احمر كه آموزش هاي 35 ساعته را گذرانده و حداقل يكسال سابقه دارند برگزار مي شود، در اين طرح افراد واجد شرايط چند روز در پايگاه ها فعاليت مي كنند ، پيش بيني مي شود اين طرح دو هزار نفر را شامل شود و كمكي براي چرخه ورود و خروج به هلال احمر است.
 
مديرعامل جمعيت هلال احمر گلستان افزود: دوره دانش افزايي مدرسان پيش آهنگي از ديگر طرح هاي تابستانه معاونت جوانان جمعيت هلال احمر استان است، در اين طرح هر هفته 150 نفر در اردوگاه كشوري دلند آموزش مي بينند، پيش بيني مي شود دو هزار و 500 نفر مشمول اين طرح باشند.
 
استقرار ایستگاههای پلیس در سواحل
 
فرمانده انتظامي استان گلستان سالم سازي سواحل دريا را از مطالبات به حق مردم عنوان كرد و بيان داشت: در همين راستا سه ايستگاه پليس در سواحل بندر تركمن استقرار يافته و امنيت مطلوبي براي مسافران ايجاد شده است. 
 
سردار سيد محمود ميرفيضي با اشاره به اوج مسافرت هاي تابستانه خصوصاً در سواحل درياي خزر گفت: سالم سازي سواحل دريا پاسخ به مطالبات به حق مردم است. 
 
وی گفت: نيروي انتظامي بر اساس وظايف محوله و مطالبات اساسي جامعه طرح تابستانه را به عنوان يكي از اولويت هاي مأموريتي در دستور كار قرار داده است. 
 
سواحل گلستان غریق نداشت
 
مدیرکل میراث فرهنگی گلستان نیز گفت: در سالهای اخیر و امسال به دلیل اجرای طرحهای سالمسازی دریا و حضور ناجیان غریق و روههای امدادی، هیچ موردی از غرق شدگی در سواحل استان گزارش نشده است.
 
قربان عباسی به طرحهای گردشگری سواحل اشاره و اضافه کرد: در ساحل بندرگز، کمپ اول گردشگری در سال 91 تمام شد و کمپ دوم شروع شد و نیمه کاره است و تابستان تمام می شود.
 
وی اظهار داشت: در دو سال گذشته 500 میلیون تومان برای اجرای طرحهای گردشگری نظیر کمپینگ، سکو و ... در ساحل بندرگز هزینه شده است.
 
وی یادآورشد: در ساحل نوکنده نیز اجرای کمپینگ گردشگری را داریم که درحال اجراست و در گمیشان نیز اداره راه دسترسی گمیشان در دست اجرا بوده که تاکنون زیرسازی آن انجام شده است.
کد خبر 2097645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha