۲۹ تیر ۱۳۹۲، ۹:۳۰

اجرای الگوی جدید آموزش مهارت برای زنان سرپرست خانوار

اجرای الگوی جدید آموزش مهارت برای زنان سرپرست خانوار

مدیرکل فنی و حرفه ای استان تهران با اعلام تدوین الگوهای جدید آموزش فنی و حرفه ای برای زنان سرپرست خانوار گفت: طرح های ویژه مهارت آموزی برای زنان سرپرست خانوار در کلانشهرها و به ویژه در تهران اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا خانپور با تاکید بر نقش آموزش های مهارتی به عنوان یکی از برنامه های اصلی فنی و حرفه ای در کشور گفت: ساماندهی زنان سرپرست خانوار، لزوم آموزش‌های مهارتی به منظور ارتقاء اقتصاد خانواده آنها و تعامل سازنده نهادها و ارگان‌ های متولی می تواند منجر به بهبود فضای کسب و کار و معیشتی در جامعه شود.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان تهران اظهار داشت: بنابراین کار ویژه آموزش‌ های مهارتی در عرصه‌ های اجتماعی در کلانشهرها به خصوص تهران و تبیین نقش زنان سرپرست خانوار، آسیب‌ های وارده بر آنها و چگونگی توجه به این گروه؛ از اهداف آموزش‌ های فنی و حرفه‌ ای به شمار می‌ آید.

خانپور با اعلام اینکه قانون تامین زنان و کودکان بی‌ سرپرست مشتمل بر 14 ماده است ادامه داد: با این حال، ماده 4 آن تاکید دارد اقدامات اجرایی به منظور ایجاد حمایت‌ های اجتماعی و اقتصادی از زنان و کودکان بی‌ سرپرست، خدمات آموزشی و تربیتی در سطوح آمادگی و پیش دبستانی تا تحصیلات عالی، خدمات حرفه‌ آموزی و آموزش‌ های فنی و حرفه‌ ای، خدمات کاریابی و اشتغال، مددکاری، مشاوره و راهنمایی را شامل می شود.

این مقام مسئول در سازمان فنی و حرفه ای کشور افزود: در این راستا الگوهایی براساس ظرفیت‌ های ملی و منطقه‌ ای در جهت بهره‌مندی تمام اقشار به ویژه زنان بی‌سرپرست از مزیت‌ های آموزش‌ های مهارتی طراحی شده و در حال اجرا است. هدف آموزش‌ های حرفه‌ ای کوتاه مدت هماهنگ کردن نسبی منابع و احتیاجات فوری و روزمره کشور به نیروی انسانی ماهر و متخصص در مشاغل و فعالیت‌ های مختلف اقتصادی است.

وی خاطر نشان کرد: در یک جامعه پویا، سیستم آموزشی باید به توسعه مهارت ها و حرفه‌ ها که از ضروریات تکنولوژیک هستند توجه کامل داشته باشد. سازمان آموزش فنی و حرفه‌ ای کشور به عنوان متولی این آموزش ها و با توجه به سند چشم‌انداز استراتژیک سازمان که اهتمامی حداکثری جهت بارور کردن آموزش های حرفه‌ ای و مهارتی سطوح مختلف سنی دارد، در عرصه‌ های مختلف آموزشی- فرهنگی و اجتماعی ورودی موفق داشته که با حمایت و تعاملات با سایر دستگاه‌ های ذیربط به جهت کارویژه‌های چند وجهی و چند کارکردی بودنش باعث هم‌ افزایی بیشتر می شود.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان تهران بیان داشت: باید عنوان کرد که تعاریف سازمان های بین المللی مانند یونسکو بر این امر اجماع دارند که آموزش های فنی و حرفه‌ ای مقوله‌ ای مهم از مقولات توسعه پایدار به‌ ویژه در توانمندسازی مهارت ها و منابع انسانی است. از سویی با توجه به تعاریف و ابعاد چند سویه فقر و فقرزدایی و مفاهیم متفاوت که از فقر و فقرزدایی به عنوان عوامل ضد توسعه‌ ای استنباط می‌ شود، اگر آموزش های مهارتی در تمامی سطوح و لایه‌های جامعه نهادینه شود فقر و بیکاری تقلیل پیدا خواهند کرد و مردم در شرایط رو به رشدی زندگی خواهند نمود.

 

کد خبر 2098174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha