به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا خواجه سروی در جمع تشکلهای دانشجویی، گفت: پیشنهاد می کنم تشکل های دانشجویی در شرایط جدید و در دولت جدید نیز رسالت خود را ترک نکنند و با توجه به نقش سازنده خود بر انجام وظایف همت بیشتری بگمارند.
وی با تاکید بر اینکه جایگاه تشکلهای دانشجویی جایگاه مهم و تاثیرگذاری است، اظهار داشت: در دولت های نهم و دهم سعی شد از این جایگاه به عنوان بازویی جهت انجام فعالیت های فرهنگی در دانشگاهها و هم راستا با اهداف نظام و متناسب با شان و منزلت دانشجو و تشکل های دانشجویی استفاده شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، ادامه داد: در دوره های قبل برخی، دانشجویان را به پرداختن به مسایل حاشیه ای و احساسی ترغیب می کردند و اسم آن را نشاط سیاسی در دانشگاه ها گذاشته بودند در حالی که ما معتقدیم شان دانشگاه و دانشجو و تشکل های دانشجویی را باید حفظ کرد و تشکل های دانشجویی را نباید به هر قیمتی خرج کرد بلکه باید از آنها در راستای اعتلای اهداف امام و انقلاب بهره برد.
وی گفت: سیاست وزارت علوم در دولت های نهم و دهم بر این بوده است که تشکل های دانشجویی علاوه بر تامل با دولت مراقب و منتقد فعالیت های اجرا شده در دانشگاه باشند چرا که معتقدیم بهترین افراد برای برسی و انتقاد دلسوزانه از عملکرد وزارت علوم در دانشگاه ها اعضای تشکل های دانشجویی و فعالان فرهنگی در دانشگاه ها هستند.
خواجه سروی با اشاره به سند اسلامی شدن دانشگاهها، افزود: اجرایی شدن سند دانشگاه اسلامی مساله بسیار مهمی است که در این دولت تمام تلاش ممکن صورت گرفت تا موارد مندرج در این سند به اجرا در آید چرا که این امر می تواند سرچشمه بسیاری از برکات و پیشرفت های مختلف در دانشگاه ها باشد.
به گفته معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، روحیه آرمانخواهی و مطالبه گری بین تشکل های دانشجویی یک بحث ارزشمندی است که همه دولت ها باید از آن در راستای پیشرفت بیشتر استفاده کنند و به آن پاسخ مثبت بدهند.
نظر شما