۹ شهریور ۱۳۸۲، ۱۴:۴۸

يك جامعه شناس در گفت و گو با "مهر" :

وضعيت كنكور در آينده بحراني تر مي شود

وضعيت كنكور در آينده بحراني تر مي شود

يك جامعه شناس گفت : به دليل نوع ساختار اقتصادي و اجتماعي در كشور وضعيت كنكور در آينده ، پيچيده تر و بحراني تر خواهد شد.

دكتر محمد تقي شيخي در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود : امروزه مسئله ورود به دانشگاه و دستيابي به تحصيلات عاليه به عنوان يك ارزش در جامعه ايراني بويژه در گروههاي سني جوان مطرح است و كمتر كشوري در دنيا چنين رقابتي در كنكور در بين جوانان آنها ديده مي شود .

وي  با اشاره به اينكه نسبت جمعيت جوان در كشور در مقايسه با ساير كشورها در حد بالاتري است ، گفت : از آنجا كه امكانات دستيابي به كار و درآمد به سهولت امكان پذير نيست جوانان تنها فرصتي كه در برابرخود ترسيم مي كنند همانا ورود به دانشگاه براي دستيابي به تخصص بيشتر و اشتغال است .

شيخي گفت : بعد از اعلام نتايج كنكور تعدادي كه مجاز به ورود به دانشگاه نمي شوند طبيعتا دچار مشكلات و چالش هاييمي شوند و با انواعي از اضطرابها و فشارهاي اجتماعي و خانوادگي روبرو خواهند شد .

وي ادامه داد : نظام برنامه ريزي بايد به گونه اي عمل كند تا جوانان در مقاطعي كه دوران دبيرستان خود را تمام مي كنند ، به سهولت امكان اشتغال  براي آنان فراهم  شود كه اين امر نيازمند برنامه ريزيهاي اقتصادي و اجتماعي است .

استاد دانشگاه الزهرا اظهار داشت : در بسياري از كشورها بويژه  در كشورهاي صنعتي كه فرصت هاي شغلي فراواني در كشورشان وجود دارد ، جوانان آنان علاقه و اشتياق چنداني براي ورود به دانشگاه نشان نمي دهند در واقع ورود به دانشگاه در اين جوامع به عنوان يك ارزش مطرح نيست .

کد خبر 20985

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha