سرهنگ عبدالسعید رنجبر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در پی فرامین مقام معظم رهبری و تأکید بر اقتصاد مقاومتی، بسیج سازندگی با تمام توان توجه خود را معطوف نیازهای جامعه و تحقق بیانات معظم له کرده است.
وی افزود: در حوزه اقتصاد 120 میلیارد ریال به منظور ثبت عقود اعتبار گذاشته و آمادگی داریم با اعتبار 350 میلیارد ریال به کمک اشتغال جوانان استان در راستای اقتصاد مقاومتی بشتابیم.
رئیس یازمان بسیج سازندگی مازندران، آموزش الگوی صحیح مصرف، جلوگیری از اسراف، همت مضاعف و جهاد اقتصادی را از جمله اهداف مسیر یاد شده خواند و تأکید کرد: بنا است فرهنگ کار و تولید دراستان نهادینه شود و هر خانه را تبدیل به یک کارخانه کنیم تا در تقویت رویه خود باوری جوان بتوانیم آن را کلید بزنیم.
رنجبر، از تفاهم با جهاد کشاورزی برای ارائه گواهی رایگان به جوانان جویای کار مازندران خبر داد و ادامه داد: کارهای مهم و ضروری در بخش اقتصاد در برنامه ما قرار دارد که با همکاری فرماندهان سطوح عالی که همگی توجیه هستند کارگاه های مختلفی از جمله احداث 425 حوضچه بتنی پرورش ماهی، 200 کارگاه ورمی پوست(برای تولید کودهای بیولوژیکی)، تولید 2 میلیون و 200 هزار قطعه مرغ بومی در قالب سالن های 50 و 10 هزار تایی را ما در برنامه داریم.
وی پای کار آمدن جوانان بسیجی و غیر بسیجی برای ایجاد اشتغال را از خواسته های سازمان دانست و ادامه داد: برای ورود به عرصه اقتصادی کارهای زیر بنایی در آموزش رشته های،پرورش مرغ، پرورش قارچ، ماهی، زنبور عسل، گاو و گوسفند و ورمی کمپوست به صورت رایگان انجام خواهیم داد و پس از آن جوان با دریافت گواهی و اخذ اعتبار لازم شروع به تولید می کند.
رنجبر، پیگری برای تضمین خرید محصولات را برای دفع دغدغه تولید کنندگان از جمله برنامه های سازمانی یاد کرد و افزود: مرکز تکثیر مرغ بومی در جهاد کشاورزی مدتها بود که مشتری نداشت اما به محض ورود بسیج سازندگی این روند تغییر کرد و به گونه ای شد که اکنون این مرکز ثبت نام پیش فروشی دارد.
این مسئول بسیج سازندگی مازندران، اقتصاد مقاومتی را پاسخی به تحریم دشمنان خواند و گفت: با همه استعدادها و توانمندی هایی که داریم چرا باید مایحتاج خود را از خارج به خواهیم که با تحریممواجه شویم، لیکن ضروری است تا با جدیت و همت بالای جوانان و حمایت های خود تولید داخلی را مورد توجه بالا قرار دهیم.
نظر شما