علي عبدالحسين زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بيماري هاري يكي از بيماري هاي خطرناك و مشترك بين انسان و حيوان است كه به طور عمده از طريق گاز گرفتگي سگهاي ولگرد يا خانگي همچنين وحوش به انسان و دام هاي اهلي منتقل مي شود و در صورت بروز علائم باليني، مرگ انسان يا دام حتمي است.
وي بيان كرد: در نتیجه اقدامات پیشگیرانه و کنترل بیماری هاری در انسان و دام، همچنین واکسیناسیون سگهای صاحب دار و امحاي سگهای ولگرد، کانون بیماری هاری در دام های اهلی استان از 23 کانون در سال 1387 به هفت کانون در سال 1389 کاهش یافت.
عبدالحسين زاده يادآور شد: در ادامه این روند در سال 1390 تنها یک کانون بیماری در استان تایید شد و خوشبختانه این آمار در سال 91 و چهار ماهه اول سال جاری به صفر رسیده است.
وي ادامه داد: هرچند تعداد كانون هاي بيماري در دام هاي اهلي اخيرا به صفر رسیده است ولي باید توجه داشت اين بيماري همچنان يكي از خطرات بالقوه براي دام هاي اهلي و همچنين انسان است.
وی از كليه مالكين سگ هاي خانگي و دامداراني كه سگ گله دارند درخواست کرد: با توجه به اینکه واكسيناسيون در سگهاي گله به صورت رايگان انجام مي گيرد، هر شش ماه نسبت به واكسيناسيون سگهاي خود بر عليه هاري اقدام كنند.
نظر شما