به گزارش خبرگزاری مهر، حسینعلی ابراهیمی کارنامی بر ادامه گشت و کنترل مناطق با شدت بيشتر و برخورد قاطع با متخلفين و متجاوزان به عرصههاي طبيعي استان تاکيد کرد.
کامران اسلاملو فرمانده يگان حفاظت محيط زيست استان فارس نيز در اين خصوص گفت: از اين متخلفين تعداد 37قبضه اسلحه ساچمهزني و گلولهزني طي عمليات هايي که پرسنل يگان شهرستانهاي جهرم،سعادت شهر، قير،بختگان،خنج، زرين دشت، داراب، نيريز، استهبان، لار، آباده، لامرد، فراشبند،مرودشت، بوانات و گشت سيار اداره کل صورت پذيرفت کشف و ضبط شد.
وي اضافه کرد: از اين متخلفين 150متر تور ماهيگيري غير مجاز و 240 قطعه ماهي و 109 قطعه لاشه کبک، تيهو، دراج و کبوتر وحشي، 49 قطعه پرنده زندهگيري شده کبک و تيهو، باقرقره ،قمري و بلدرچين و 2 بهله پرنده شکاري عقاب و سارگپه و يک راس سنجاب ايراني زنده گيري شده و لاشه 6 راس کل و پازن و يک راس قوچ و 5 سر خرگوش کشف و ضبط همچنين پرونده 40 متخلف آتش زدن کاه و کلش در استان به مقامات قضايي ارجاع شد.
کارگاه آموزشی "مرگ آفرین ترین و خطرناکترین جانوران دنیا"
به همت اداره آموزش و اداره حیات وحش اداره کل حفاظت محيط زيست استان فارس کارگاه آموزشی با عنوان "مرگ آفرین ترین و خطرناک ترین جانوران دنیا"در این اداره کل برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی که با حضور بیش 40 نفر از تشکل های زیست محیطی مردم نهاد (سمن ها) و کارشناسان برگزار شد مدعوین با خطرناک ترین جانوران دنیا و شیوه های مقابله با آنان آشنا شدند.
طی این کارگاه آموزشی کارشناس اداره حیات وحش این اداره کل مهندس سلیمانی ضمن طبقه بندی انواع جانوران خطرناک در خصوص خطرناک ترین انواع پستانداران، خزندگان، جانوران دریایی و حشرات توضیحاتی را در قالب تصویر و اسلاید به شرکت کنندگان ارائه داد.
نظر شما