سید علی اسد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: 120 دستگاه پل با دهانه بالاي 20 متر در محورهاي روستايي استان موجود بوده و تعداد 18 دستگاه پل با دهانه مذكور در راههاي روستايي استان در دست ساخت است.
وی افزود: امید است بتوانيم در سايه تعامل و همدلي و خدمت صادقانه تلاشهاي مضاعفي را همچون گذشته براي ايجاد يك راه روستايي مناسب و ايمن در مازندران ايجاد کرده تا سبب رشد و ترقي در تمامي جهات در اين خطه ولايت مدار باشيم.
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران گفت: مازندران با توجه به نوع اقليم و شرايط توپوگرافي و تنوع فرآورده هاي كشاورزي، مسئله راههاي مناسب روستايي به منظور حمل ونقل هرچه سريعتر، آسانتر و در ارزانترين فرآورده ها به بازار مصرف يكي از اصلي ترين دغدغه هاي ذهني مسئولان استان و اين اداره كل است.
وي تصريح كرد : اين اداره كل اقدامات بسيار گسترده و وسيعي را در زمينه بهسازي و احداث راههاي روستايي در استان درحال انجام دارد.
مدير كل راه و شهرسازي مازندران گفت: بر اساس آخرين مطالعات راههاي روستايي اين اداره كل از تعداد سه هزار و 618 روستا در استان، دو هزار و 791 روستا داراي چهار هزار و 18 كيلومتر راه آسفالته بوده كه از اين مقدار 194كيلومتر شامل روستاهاي زير 20 خانوار، سه هزار و 824 كيلومتر روستاهاي بالاي 20 خانوار است.
اسد به وجود سه هزار و 685 كيلومتر راه فاقد آسفالت در محورهاي روستايي اشاره کرد و افزود: باتوجه به اهداف اين اداره كل در زمينه حفظ و نگهداري راههاي ارتباطي استان و بررسي هاي به عمل آمده، هزار و 650 كيلومتر از راههاي اصلي روستايي در استان نياز به آسفالت دارند.
مازندران داراي هفت هزار و 707 كيلومتر راه روستايي بوده كه از اين مقدار چهار هزار كيلومتر آن درمناطق كوهستاني استان قرار دارند.
نظر شما