به گزارش خبرنگار مهر، حضور مسئولان در بین مددجویان کمیته امداد اقدام ارزندهای بود که چهارشنبهشب به همت نماینده مردم دشتستان در مجلس و همچنین مسئولان کمیته امداد در تالار پیوند برازجان انجام شد.
در این آئین که تعدادی از مدیران کل دستگاههای اجرای و همچنین روسای برخی از شعب بانکهای استان و تعداد کثیری از مسئولان نهادهای مختلف ستادی و اجرایی استان بوشهر حضور داشتند، مددجویان مشکلات خود را با مسئولان مطرح کردند و خواستار رسیدگی به این مشکلات شدند.
اجرای گروههای سرود، بیان مشکلات مددجویان توسط دو نفر از نمایندگان آنها، سخنرانی مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر، سخنرانی فرماندار دشتستان و سخنرانی نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی از جمله برنامههای این ضیافت بود.
پس از سخنرانی مسئولان، مددجویان به صورت حضوری و رودرو با مسئولان صحبت کردند و مشکلات خود را بیان کردند و تعداد زیادی از آنها نیز مشکلات خود را از طریق نامه اعلام کردند.
مسئولان و مددجویان در ادامه و پس از نماز مغرب و عشا، روزه خود را افطار کردند و بررسی مشکلات مددجویان تا پس از افطار نیز ادامه داشت.
برخی مسئولان دستان بستهای دارند/ لزوم تلاش برای گشودن گره از کار مردم
نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی در این آئین اظهار داشت: همه مسئولان باید برای رفع مشکلات و تامین نیازهای مردم و بهویژه اقشار آسیبپذیر تلاش کنند و هیچگونه کمکاری در این زمینه پذیرفتنی نیست.
حجتالاسلام سید مهدی موسوینژاد اضافه کرد: این مسئولیتی که هماکنون در اختیار ما است، یک امانت الهی است و زودگذر است و ما وظیفهای جز یاری رسانی به مردم و مددجویان جامعه نداریم.
وی خاطرنشان ساخت: زمانی گرهی از کارها و مشکلات ما باز میشود که بتوانیم به محرومان و نیازمندان کمک کنیم و گرهی از مشکلات این قشر را باز کنیم. همه ما مشکلاتی داریم که نیازمند عنایت خدا هستیم و کمک به قشر محروم باعث میشود تا خدا هم به ما کمک کند.
نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه برخی از مدیران دستان بستهای دارند و انگار ارث پدر خود را اداره میکنند و کار مردم را راه نمیاندازند که خداوند هم مشکلات زیادی را در کار آنها ایجاد میکند.
وی بر لزوم تلاش همه مسئولان برای گشودن گره از کار مردم تاکید کرد و بیان داشت: برخی از مسئولان بیتالمال را برای مردم حرام و برای خود حلال میدانند که لازم است مسئولان تلاش بیشتری برای خدمترسانی به مردم داشته باشند.
حجتالاسلام موسوینژاد با تقدیر از حضور مسئولان در این برنامه، اذعان داشت: دست همه مسئولانی که برای خدمترسانی به مردم تلاش میکنند را میبوسیم.
دریافتی مددجویان از سال 89 تاکنون افزایشی نداشته است
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر نیز در این آئین اظهار داشت: یکی از مهمترین مشکلات مددجویان در حال حاضر، میزان دریافتی پائین آنها است که از سال 89 تاکنون هیچ گونه افزایشی نداشته است.
فرید محبی خاطرنشان ساخت: میزان دریافتی مددجویان باید با افزایش نرخ تورم، افزایش یابد که متاسفانه هیچ گونه افزایشی نداشته است و علیرغم پیگیریهایی که توسط مسئولان ارشد کمیته امداد صورت گرفته است، این پرداختیها کمکان ثابت مانده است.
وی تصریح کرد: دریافت مستمری بسیاری از مشکلات مددجویان را حل میکند و خیلی از خانوادهها از این طریق امرار معاش میکنند و هر چند یارانه هم پرداخت میشود ولی لازم است که مستمری انها نیز افزایش یابد تا از عهده هزینههای خود برآیند.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر در ادامه به مشکلات مسکن مددجویان اشاره کرد و بیان داشت: در دولت نهم و دهم اقدامات ارزشمندی در راستای تامین مسکن صورت گرفته است ولی تامین آورده توسط مددجویان مشکلاتی را برای آنها ایجاد میکند که توانایی پرداخت آن را ندارند.
وی تصریح کرد: دولت باید شرایطی را ایجاد کند که روستائیان از تسهیلات مسکن مهر بهرهمند شوند که در سال جاری و با تلاش تعدادی از نمایندگان مجلس این اعتبار پیشبینی شده است.
مشکلات درمان مددجویان روستائی کمیته امداد
محبی به مشکلات درمان مددجویان کمیته امداد اشاره کرد و افزود: کمیته امداد صرفا متولی تامین بیمه درمانی مددجویان در شهرهای بالای 20 هزار نفر است ولی میزان مراجعین روستائیان به کمیته امداد بسیار بالا است.
وی اضافه کرد: ما در حال حاضر بخش از اعتبار مورد نیاز برای بیمه روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر را از اعتبار شهرهای بالای 20 هزار نفر تامین می کنیم که کفاف این کار را نمیدهد.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر ادامه داد: در قانون پیشبینی شده است که حق انشعاب آب و برق و گاز و همچنین عوارض شهرداری برای مددجویان باید تامین شود ولی این کار در مرحله اجرا با مشکلاتی مواجه می شود.
وی افزود: کمیته امداد امام خمینی استان بوشهر در حال حاضر بیش از 31 هزار خانوار را تحت حمایت خود دارد که شامل 68 هزار نفر میشود.
محبی اظهار داشت: کمیته امداد از پنج هزار دانشاموز، دو هزار و 500 دانشجو و طلبه و همچنین سه هزار و 100 یتیم زیر 18 سال حمایت میکند و همه تلاش خود را برای خدمات رسانی به این اقشار به کار گرفته ایم.
کمکهزینههای مددجویان به موقع پرداخت نمیشود
سیده فاطمه نجومی از مددجویان کمیته امداد نیز در این آئین خطاب به مسئولان اظهار داشت: درست است که پول خوشبختی نمیآورد ولی نداشتن پول بدبختی میآورد و مشکلات زیادی را ایجاد میکند.
وی به برخی از مشکلات قشر دانشجویان اشاره کرد و بیان داشت: درست است که من در دانشگاه دولتی درس میخوانم و هزینه شهریه ندارم ولی تهیه جزوات و کتابها و رفت و آمد و اقدامت و . . . هزینههای زیاد را در پی دارد.
وی خواستار پرداخت بهموقع کمک هزینهها به مددجویان شد و خاطرنشان ساخت: کمکهزینه علاوه بر این که پاسخگوی نیازهای ما نیست، به موقع هم پرداخت نمیشود که مشکلات ما را چند برابر میکند.
نجومی خواستار ایجاد اشتغال مناسب برای مددجویان شد و افزود: دانشجویان باید بورسیه شوند تا پس از پایان تحصیلات خود بتوانند استخدام شده و مشغول به کار شوند.
فلاح یکی از زنان کارآفرین کمیته امداد نیز به بیان مشکلات خود و دیگر کارآفرینان پرداخت وگفت: متاسفانه کمیته امداد بودجه چندانی در اختیار ندارد که بتواند از مددجویان حمایت کند.
وی به برخی دیگر از مشکلات کارآفرینان اشاره کرد و افزود: گرفتن وام مشکلات زیادی دارد و هزینههای برق نیز بالا است و لازم است که مسئولان دست کارآفرینان را بگیرند.
نظر شما