به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا حاتم شنبه شب در نشست گروه قلب و مركز تحقيقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي شيراز اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز سال گذشته با تولید یک هزارو200مقالهISI که شاخص تولید علم است در بین دانشگاههای کشور مقام اول را به دست آورد.
وی ادامه داد: در عرصه ابداعات و اختراعات و همچنین در عرصه تحقیقات دانشجویی نیز این دانشگاه حائزمقام اول کشور شده است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشكی شيراز افزود: در ادامه موفقیتها در زمینه اخلاق پژوهشی توانست مقام دوم کشور را به دست آورد.
حاتم در ادامه با اشاره به راه اندازی مرکز تحقیقات قلب و عروق شیرازعنوان کرد: برای راه اندازی یک مرکز تحقیقاتی ابتدا موافقت اولیه سپس با تکمیل و ارسال مدارک به مرکز درمان و آموزش پزشکی موافقت اصولی که طی سه سال با کسب امتیازات مختلف باید بتوانند در نهایت موافقت قطعی را کسب کنند.
وی خاطرنشان کرد: بسته به نوع فعالیت مرکز تحقیقاتی چند حالت برای آن بوجود می آید، اول اینکه اگر آن مرکز نتواند رقابت کند تقاضای فرصت جدیدی را بعد از سه سال می کند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشكی شيراز افزود: در حالت دوم ناتوانی در رقابت و سقوط آن مرکز که موافقت اصولی هم باطل می شود و در حالت سوم با موفقیت خود بتواند موافقت قطعی را بگیرد که در این صورت وارد رقابت شدید با همگروههای خود می شود.
حاتم با اشاره به فعالیت پژوهشکده ها در دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: یک پژوهشکده مصوب و دو پژوهشکده در حال تصویب در دانشگاه علوم پزشکی شیراز داریم.
وی تاکید کرد: مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز جز مراکز موفقی است که موفق به کسب موافقت قطعی شد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشكی شيراز با بیان اینکه این دانشگاه اولین دانشگاه در سطح کشور است که دارای اتاق تمیز(کلین روم) است اظهار داشت: کلین روم دانشگاه علوم پزشکی شیراز ماه گذشته افتتاح شد و دارای دو مرکز رشد دارویی و بیوتکنولوژی است که باعث حل مشکلات تهیه و ساخت دارو در آینده خواهد شد.
حاتم با اشاره به پیشنهاد ساخت چند دارو در شیراز اضافه کرد: داروهای " ال آسپارژیناز و پروبیوتیک ها" با انجام مطالعه فاز اول هم اکنون وارد مرحله دوم جهت تست در کلین روم شده و سعی خواهد شد در اولین فرصت به مرحله نهایی و تولید برسد.
وی ادامه داد: برج پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در12طبقه با زیربنای هفت هزارو500متر به که برای انجام بسیاری از تحقیقات پیش بینی شده است به زودی آماده می شود.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشكی شيراز اضافه کرد: در مرکز تحقیقاتی واقع در برج پژوهشی تمام وسیله های آزمایشگاهی خریداری شده در خدمت همه خواهد بود که این موضوع با توجه به مشکلات بودجه ای و تحریم ها باعث استفاده بهینه می شود.
حاتم با اشاره به هدف مرکز تحقیقاتی قلب و عروق تصریح کرد: هدف از طرح غربالگری قلب که در این مرکز انجام شد پیدا کردن افراد با ریسک بالا و کمک به آنها با آموزش شیوه زندگی صحیح که سبب ارتقا سلامت جامعه می شود.
وی خاطر نشان کرد: اولین کنگره پیشگیری از بیماریهای قلب و عروق در بهمن ماه سال گذشته در شیراز برگزار شد که این کنگره امسال نیز در24مهرماه برگزار می شود.
نظر شما