به گزارش خبرنگار مهر، عليرضا جمشيدي پیش ازظهر چهارشنبه در چهارمين جلسه شوراي آموزش و پرورش استان در سال جاري گفت : در حال حاضر 1500 دانشجوي پسر و نزديک به هزار دانشجوي دختر در دانشگاه فرهنگيان استان داريم که با توجه به زير ساختهاي موجود و افزايش سالانه تعداد دانشجو ، اين مرکز از نظر فضا با کمبود هايي مواجه است.
وي تأکيد کرد: با سرمايه گذاري در حوزه تربيت معلم ، و توسعه فضاهاي دانشگاه فرهنگيان قطعاً به پرورش معلماني خواهيم پرداخت که مي توانند نقش بسزايي در نظام تعليم و تربيت و آموزش نسلهاي ما داشته باشند و اگر مي خواهيم فعاليتهاي اجتماعيمان جهت گيري پيشگيرانه داشته باشد ، بايد حوزه آموزش و پرورش و تربيت معلم را تقويت و حمايت کنيم.
جانشين رئيس شوراي آموزش و پرورش استان ادامه داد : براي توسعه اين فضا ابتدا اداره کل آموزش و پرورش استان بايد با تمام توانش پاي کار بيايد و ضمن بازنگري در اماکني که در اختيار دارد ، چنانچه مکان مناسبي براي انتقال اين مجموعه پيدا کرد هر چه سريعتر روند انتقال فيزيکي دانشگاه را انجام دهد.
وي تصريح کرد: چنانچه آموزش و پرورش ساختمان مناسبي را در اختيار ندارد فرصت را از دست ندهد و هرچه سريعتر ساختمانهايي که در اختيار ساير دستگاههاي دولتي است را شناسايي کرده تا با برگزاري جلسات با دستگاه مربوطه بتوانيم به نتايج مطلوبي دست يابيم و هرچه سريعتر اين مشکل را مرتفع سازيم.
معاون استاندار گلستان نسبت به طرح پيشنهاد تشکيل کارگروه آموزش در استان اظهار داشت : با وجود شوراي آموزش و پرورش استان نيازي به تشکيل کارگروههاي موازي وجود ندارد و هر طرح و پيشنهادي در اين حوزه با نگاه کارشناسي از مسير شوراي اموزش و پرورش استان مصوب خواهد شد.
وي در ادامه با انتقاد از نگاهي که در برخي از مسئولان و مديران وجود دارد که حوزه هاي ساخت و ساز و عمران را نسبت به جهت گيري هاي فرهنگي و اجتماعي بيشتر مورد توجه قرارمي دهند خاطر نشان کرد : اساساً اگر جهت گيري هايمان را در حوزه فرهنگ و آموزش تقويت کنيم در نهايت شاهد بازخوردهاي بسيار مثبتي در جامعه خواهيم بود.
جمشيدي با بيان اينکه اين تأکيد ما به هيچ عنوان به معناي نفي ، انکار و اهميت حوزه هاي عمراني نيست بيان کرد : همه ما اعتقاد داريم که حوزه هاي عمراني در کشور بايد با قدرت در جايگاه خودش فعال باشد، اما اينکه ما تنها به ساخت و ساز بپردازيم و به انسان سازي توجه نکنيم ، همه آن فعاليتها و ساخت و سازها به هدر رفته و بهره برداري بهينه از آن نخواهد شد.
وي بسياري از خساراتي که به اموال عمومي وارد مي شود را ناشي از ضعف فرهنگي دانست و افزود : بطور مثال تماشاگري که براي تماشاي ديدار فوتبال به ورزشگاه مي رود و با يک باخت تيم محبوب خود اقدام به کندن صندلي ها يا آسيب رساندن به اتوبوسهاي شرکت واحد مي شود نشاندهنده اشکال کار ما در حوزه هاي فرهنگي است.
معاون استاندار در پايان تأکيد کرد : تقويت بودجه دستگاههاي فرهنگي و کار و تلاش متوليان نظام تعليم و تربيت و فرهنگ در جامعه ، قطعاً نتايج روشن و درخشاني را بدنبال خواهد داشت که همه حوزه ها از آن بهره مند خواهند شد.
نظر شما