به گزارش خبرنگار مهر، دكتر علی جمادي روز چهارشنبه در این آیین، کار شوراها را باقیات و صالحات دانست و گفت: شوراهای حال اختلاف در یک دهه گذشته منشأ خدمات و برکات بسیاری در جامعه بوده اند.
وی با بیان اینکه بيش از 50 درصد پرونده های قضایی استان در شوراهاي حل اختلاف رسيدگي مي شود، بیان کرد: این شوراها بخش تفكيك ناپذيري از بدنه قضايي و کمک کار بسیار مفیدی برای دستگاه قضا هستند.
جمادی با اشاره اهميت كار شوراهای حل اختلاف گفت: این شوراها موجب کاهش هزينه ها و آسیبها و همچنین ايجاد آرامش و صلح و صفا در جامعه شده اند.
وی با بیان اینکه كاركنان شوراهاي حل اختلاف با کمترین چشمداشت در خدمت به حفظ امنیت و آرامش جامعه تلاش می کنند، اظهار داشت: در این شوراها مسائل به صورت ريشه اي توسط خود مردم حل و فصل مي شود و اين جلوه ای از واگذاري امور مردم به دست خود مردم است.
جمادي با ارائه گزارش عملكرد شوراهاي حل اختلاف استان در سال جاری گفت: در سه ماهه اول امسال تعداد هفت هزار و 113 فقره پرونده وارد شوراهاي حل اختلاف شد كه از اين تعداد شش هزار و 840 فقره مختومه و تعداد هزار و 797 فقره به مصالحه ختم شده است.
معاون قضائي رئيس كل دادگستری استان در امور شوراهاي حل اختلاف استان نیز در این مراسم گفت: پاداشهاي مادي در برابر فداكاري اعضای شوراهاي حل اختلاف ناچيز است.
حجت الاسلام ساجدي افزود: امروز نقش این شوراها در کاهش اختلافات در جامعه و افزایش پیوندها و اصلاح مشکلات مردم برکسی پوشیده نیست.
وی بر قدردانی از اعضای شوراهاي حل اختلاف تاکید کرد و بیان داشت: این افراد جامعه را از ورطه بحرانها به سمت اصلاح سوق ميدهند.
ساجدی با بیان اینکه اختلافات باعث هلاك امتها مي شود، گفت: نقش شوراهاي حل اختلاف در حل اختلافات در جامعه بی بدیل است.
نظر شما