گئورک قره پتیان- مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به طرحهای کلان ملی مصوب شورای علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: از مجموع طرحهای کلان ملی 9 عنوان آن مربوط به کمیسیون انرژی است که یکی از آنها شبکه هوشمند صنعت برق است که بهره برداری از دستاوردهای این طرح موجب بهینه سازی مصرف برق خواهد شد.
وی با بیان اینکه این طرح با محوریت پردیش فنی شهید عباسپو دانشگاه شهید بهشتی اجرایی شده است، اظهار داشت: دانشگاههای صنعتی امیرکبیر و فردوسی مشهد دانشگاههای همکار در این پروژه هستند.
قره پتیان با تاکید بر اینکه این پروژه به 6 زیر پروژه تقسیم شده است، خاطرنشان کرد: تدوین اسناد راهبردی شبکه هوشمند و تهیه نقشه راه برای اجرای این پروژه از جمله زیر پروژههای این طرح است که به دانشگاه امیرکبیر واگذار شده است.
به گفته وی بر اساس این نقشه تعداد آزمایشگاههای موجود کشور در حوزه شبکه هوشمند برق، بودجه مورد نیاز برای اجرای این طرح و خروجیهای آن مشخص خواهد شد.
مسئول این پروژه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تهیه دانشنامه پروژه شبکه هوشمند در دانشگاه فردوسی مشهد خبر داد و خاطر نشان کرد: این دانشنامه همانند ویکی پدیا کلیه اطلاعات مربوط به این پروژه را به زبان فارسی منتشر خواهد کرد.
به گفته عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بهره بردار این طرح را وزارت نیرو دانست و یادآور شد: پژوهشکده مجری در اميرکبير پژوهشکده ايمنی شبکه است که با اعتبار اوليه 3 ميليارد ريال مطالعه خود در این زمینه آغاز کرده است.
به سفارش وزارت نیرو محققان 3 دانشگاه پروژه مشترکی را در زمینه هوشمند سازی شبکه برق ایران در حال اجرا دارند که به گفته این محققان اجرای کامل این طرح موجب بهینه سازی مصرف برق خواهد شد.
کد خبر 2108747
نظر شما