حسین پرنیا در گفتگو با خبرنگار مهر با ريشه دار دانستن مشکلات کاری هنرمندان افزود: بايد به صورت بنيادي اين مشكلات را بررسي كرد. در جامعهاي كه از نظر اقتصادي، اجتماعي و... مشكلات عديدهاي وجود دارد، نميتوان انتظار داشت فعالان عرصه موسيقي بدون مشكل فعاليت كنند زيرا هنرمند نيز جزئی از جامعه است و هر مشكلي كه براي ديگران وجود دارد، او را نيز آزار ميدهد. بايد مشكلات را ريشه يابي و اصلاح را از آنجا شروع كرد.
این آهنگساز البرزی تاكيد كرد: براي رفع مشكلات هنرمندان بویژه اهالی موسیقی، بايد عرصه را براي فعاليتشان باز گذاشت و زمينه را براي ارائه هنرشان مهيا كرد. هنرمند براي حمايت و معرفي به مردم احتياج به مراسم قدرداني و بزرگداشت ندارد، بلكه نياز به امكانات و بستر فعاليت دارد تا بتواند هنرش را عرضه كند.
پرنیا که آهنگسازي آلبومهايي ازجمله "رسوای عشق" و "یاد" را در کارنامه کاری خود دارد، توليد برنامههای فرهنگی به سبک "شوقزندگی" در سیمای البرز را که به ترویج مهارتهای زندگی ایرانی- اسلامی از طریق معرفی هنرمندان و نخبگان میپردازد، برداشتن گامي مناسب در معرفي فرهنگ و هنر ايراني به مردم دانست.
پرنيا گفت: ابتدا باید مردم را با مفهوم واقعي زندگي آشنا كنيم سپس ديدي درست از اسلام و پيشينه ايراني به آنها بدهيم و در نهايت يك الگوي زندگي درست از زندگي ايراني- اسلامي ارائه كنيم.
وي در پایان گفت: زندگي يعني شادابي، سرسبزي، طراوت و جاري شدن، جامعه اسلامي نيز يعني جامعهاي كه در آن امنيت برقرار باشد و در نهايت زندگي ايراني يعني بازگشت به پيشينه خودمان ما اگر بتوانيم در برنامههای تلویزیونی، اين مفاهيم را به مخاطبان خود منتقل كنيم، گام اساسي در ساخت يك جامعه مترقي برداشتهايم.
نظر شما