به گزارش خبرنگار مهر، احمد ابوالفتحی شامگاه دوشنبه در حاشیه کارگاه داستان نویسی حوزه هنری اردبیل به خبرنگار مهر گفت: استقبال گسترده ای در کارگاههای داستان اردبیل مشاهده می شود که گواه پتانسیل و علاقه مندی در این حوزه است.
وی با بیان اینکه حضور صرف یک فرد در کارگاه داستان، او را به داستان نویس تبدیل نمی کند، ادامه داد: داستان نویسی مستلزم تریبت ادبی مداوم فرد است.
داستان نویس برتر کشور معتقد است برای ورود به این عرصه مطالعه و تمرین مستمر ضرورت ویژه ای دارد.
وی با بیان اینکه داستان نویس باید انسجام را در آثار خود حفظ کند، اضافه کرد: توجه به این نکته در بسیاری از آثار چاپی نویسندگان اردبیلی مشاهده می شود.
ابوالفتحی از خصوصیات داستان خوب را برخورداری از فضای تالیفی برشمرد و تاکید کرد: در صورتی که فعالان داستان نویسی به این اصل توجه ویژه داشته باشند، زمینه تقویت یک نسل داستان نویس در اردبیل مهیا می شود.
وی در خصوص آثار در دست چاپ خود اضافه کرد: مجموعه داستان "گرفتگی" به زود وارد بازار کتاب خواهد شد.
اردبیل قطب داستان نویسی کشور است
همچنین مسئول کارگاه داستان نویسی حوزه هنری استان نیز با تاکید به وجود چهره های سرشناس داستان نویسی در اردبیل به خبرنگار مهر گفت: این استان قطب داستان نویسی کشور است.
رضا کاظمی با بیان اینکه داستان و ترجمه در اردبیل از سابقه نزدیک به یک قرن برخوردار است، تاکید کرد: این نهضت توسط نسل جوان نیز ادامه یافته است.
وی وضعیت کارگاههای داستان استان را مطلوب توصیف کرد و افزود: در صورتی که کارگاههای داستان با تعامل و نه در تقابل فعالیت کنند، می توان شاهد شکوفایی استعدادهای بی نظیری در این عرصه شد.
نظر شما