۱۵ مرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۰۵

جلوانی در گفتگو با مهر:

قرص های خواب آورعامل ابتلا به بیماری خشکی چشم

قرص های خواب آورعامل ابتلا به بیماری خشکی چشم

اصفهان - خبرگزاری مهر: یک متخصص چشم گفت: داروهای ادرارآور، قلبی، فشار خون، آنتی هیستامین ها، ضد اضطراب، ضد درد و خواب آور باعث کاهش اشک و در نتیجه بروز بیماری خشکی چشم می شود.

سیروس جلوانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وقتی به اندازه کافی اشک ترشح نشود ویا کیفیت ساختمان اشک برای حفظ سلامتی چشم کافی نباشد وچشم بیمار برای پلک زدن راحت نباشد فرد به خشکی چشم مبتلا شده است.

جلوانی علت اصلی خشکی چشم را تغییرات هورمونی دانست وافزود: تغییرات هورمونی در داخل بدن، تغییرات هورمونی همراه با مونوپوز در خانم ها بعد از سن 45 تا 50 سالگی، بیماری های مفصلی، اختلالات تیروئید، کاهش حساسیت قرنیه، بیماری هایی مثل دیابت، جراحی قرنیه و استفاده از لنزهای تماسی عامل اصلی تغییرات در کیفیت وکاهش تولید اشک به شمار می آید.

وی با بیان اینکه کاهش حس قرنیه منجر به کاهش صدور فرمان از غده هیپوفیز به مغز برای تولید اشک و در نتیجه کاهش تولید اشک می شود، اظهارداشت: تولید اشک در افراد مختلف و با توجه به شرایط بدنی، گرسنگی، روزه داری و سن افراد متفاوت است.

جلوانی یکی از علل مهم در خشکی چشم را تغییرات آب وهوا دانست و گفت: آب وهوای طوفانی همراه با گرد وغبار باعث افزایش تبخیراشک و افزایش خشکی چشم می شود.

وی افزود: افرادی که درمعرض دود سیگار هستند بیشتر به خشکی چشم مبتلا می شوند.

جلوانی اظهار داشت: عدم توانایی بیمار در باز نگه داشتن چشم خود در طولانی مدت، تند تند پلک زدن در مواقع دیدن تلوزیون، رانندگی و مطالعه از علائم خشکی چشم به شمار می رود.

جلوانی گفت: در بعضی از موارد خشکی چشم با خارش چشم، ترشح زیاد اشک از چشم، ایجاد ترشحات غلیظ واحساس وجود جسم خارجی در چشم همراه است.

وی ادامه داد: افراد مبتلا به خشکی چشم نمی توانند از لنزهای اصلاح دید وزیبایی استفاده کنند.

جلوانی یکی از راه های تشخیص خشکی چشم را انجام تست اشک بر روی فرد دانست و گفت: استفاه از قطره اشک مصنوعی بدون مواد نگه دارنده، بستن مجرایی که اشک را از گوشه چشم به بینی می برد توسط عمل جراحی در موارد شدید و کمک به ذخیره اشک در چشم، مرطوب نگه داشتن محل کار و زندگی ، دوری از گرد وغبار و قرار نگرفتن در مقابل دود سیگار، استفاده از ترکیبات غذایی حاوی امگا 3 و ترکیبات دارای ویتامین A و استفاده از عینک هایی که باعث تبخیر و خروج کمتر اشک به وسیله حلقه های پلاستیکی اطراف عینک از سطح چشم می شود از مهم ترین راه های درمان و جلوگیری از کاهش مقدار اشک و افزایش شدت خشکی چشم به شمار می رود.

کد خبر 2111239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha