به گزارش خبرگزاری مهر، استاندار خراسان رضوی تنوع بخشی و پیش بینی منابع درآمدی پایدار برای تمام شهرداری ها بویژه شهرداری کلان شهر مشهد را ضروری دانست.
محمد حسین فروزان مهر در دیدار با منتخبان چهارمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد که با حضور معاونان استاندار و برخی مدیران دفاتر ستادی استانداری برگزار شد، بر جذب سرمایه گذاری جهت اجرای برنامه های این نهاد مردمی و ارایه خدمات شایسته به زائران و مجاوران مضجع شریف رضوی تاکید کرد و افزود: برگزاری همایش جذب سرمایه گذاری خارجی و داخلی که مهرماه جاری در مشهد مقدس برپا می شود با هدف تحقق اهداف یادشده و کاهش هرچه بیشتر اتکا به درآمدهای محدود دولتی تمهید شده است.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری، اساسی ترین شرط موفقیت شوراهای اسلامی را پرهیز از پرداختن به حواشی و عدم لحاظ انگیزه های جناحی و شخصی در تصمیمات دانست و افزود: برنامه ریزی مدون با لحاظ نیازها و الزامات آتی شهر مشهد، سرعت بخشیدن به روند توسعه متوازن آن در راستای خدمت رسانی هرچه مطلوب تر و کاستن از مشکلات مردم باید تنها دغدغه اعضای شورای شهر باشد.
فروزان مهر با اشاره به مواردی چون مدیریت یکپارچه شهری، مساله آب شرب، بافت فرسوده و حاشیه نشینی که در سخنان منتخبان شورای شهر مشهد به عنوان مشکلات اساسی این شهر ذکر شده بود، اظهار کرد: برای موارد یاد شده اقدامات خوبی از گذشته تا به امروز انجام شده است اما باید در نظر داشت از آنجا که این مشکلات طی سالیان متمادی ایجاد شده نمی توان انتظار داشت حل آن ها در برنامه ای کوتاه مدت و بدون توجه به محدودیت های مالی موجود صورت پذیرد.
وی بخشی نگری و عدم توجه به مزیت های رقابتی در توسعه هر منطقه را آفت برنامه ریزی کشور توصیف و بیان کرد: نمود این مساله در استقرار یک سوم جمعیت مشهد در مناطق حاشیه ای مشاهده می شود که ناشی از عدم توجه متعادل به سایر مناطق و افزایش رغبت به مهاجرت و سکونت در سکونت گاه های غیر رسمی با بناهایی عمدتا ناپایدار قابل مشاهده است.
استاندار خراسان رضوی بر ضرورت توجه به حاشیه نشینان به عنوان دهک های پایین درآمدی تاکید کرد و گفت: باید با سیاست های معطوف به مبدا مهاجرت از قبیل اجرای پروژه های عمرانی مناطق مختلف استان، استقرار واحدهای صنعتی و توسعه کشاورزی ضمن جلوگیری از توسعه حاشیه نشینی، زمینه مهاجرت معکوس آنان به موطن شان را فراهم کرد.
فروزان مهر ابراز امیدواری کرد: با برگزاری جلسات مشترک میان منتخبان شورای شهر مشهد و حوزه های ستادی استانداری بتوان در جهت ایجاد درک مشترک میان مسوولان، هم افزایی، همدلی و بهره مندی حداکثری از منابع موجود گام برداشت.
17 مرداد آخرین مهلت ثبت نام در جشنواره ملی علم تا عمل
مدیر کل دفتر آموزش و پژوهش استانداری خراسان رضوی گفت: رسیدن به اهداف علمی تبیین شده در سند چشم انداز 1404 نیازمند توجه بیشتر مسئولان به انتظارات مبتکران و پژوهشگران است.
محمد عباسپور در چهارمین جلسه هماهنگی های استانی برای حضور در جشنواره ملی علم تا عمل در این باره اظهار کرد: در این سند که 12 سال تا اتمام آن باقی ست، مواردی چون ثبت 50 هزار اختراع و اکتشاف در سطح ملی و 10 هزار اختراع در سطح بین المللی پیش بینی شده است که تحقق آن جز با نقش آفرینی دانشگاه ها، مراکز و موسسات آموزش عالی، پارک های علم و فناوری، مراکز رشد، شرکت های دانش بنیان، و به ویژه حمایت همه جانبه، مادی و معنوی از نخبگان و استعدادها و تجربیات صاحبان تجربه ها و ایده های برتر آنان میسر نخواهد شد.
مدیر کل دفتر آموزش و پژوهش استانداری خراسان رضوی بیان کرد: از آنجا که حضور در جشنواره ملی علم تا عمل برای برگزیدگان استانی با صرف هزینه هایی همراه است، گسترده شدن چتر حمایتی دولت جهت جبران بخشی از این هزینه ها به منظور افزایش انگیزه در شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد به عنوان مخاطبان اصلی جشنواره امسال و سال های آینده ضروری ست.
عباسپور با تاکید بر لزوم تغییر نگرش جامعه به مقوله سرمایه گذاری برای تجاری سازی ایده های فناورانه اظهار کرد: هزینه های مادی حمایت از افراد حقیقی، حقوقی و موسسات فعال در عرصه پژوهش، نوعی سرمایه گذاری سودآور در راستای سند چشم انداز 1404 محسوب می شود.
وی گفت: در همین راستا مدیران استان استفاده از تمام ظرفیت های قانونی و امکانات موجود جهت ارایه خدمت به صاحبان ایده و فناوری های مورد نیاز کشور، پژوهشگران و پیگیری جهت رفع مشکلات آنان را جزو اولویت های خود می دانند.
مدیر کل دفتر آموزش و پژوهش استانداری خراسان رضوی با اشاره به اتمام مهلت ثبت نام برای حضور در جشنواره ملی علم تا عمل در تاریخ هفدهم ماه جاری افزود: تا امروز اطلاعات 66 طرح از سوی صاحبان آن ها در حال ورود به سامانه است که از این میان 44 مورد به مراحل نهایی ثبت و دریافت کد رهگیری رسیده است.
عباسپور سهم تعیین شده برای استان را 80 طرح عنوان و ابراز امیدواری کرد: امسال نیز جایگاه برتر استان در دو سال گذشته، استمرار یابد.
تکمیل 75 درصدی پروژه های عمرانی خواف
فرماندار خواف گفت: از مجموع 149 طرح عمرانی در دست اقدام طی سال گذشته، 75 درصد به طور کامل اجرایی شده است.
عبدالعلی جغتایی در جلسه شورای اداری خواف میزان تخصیص اعتبارات استانی برای اجرای این طرح ها را 18 درصد اعلام و اظهار کرد: دستگاه های اجرایی موظف به جذب کامل اعتبارات خود و جلوگیری از برگشت آن به خزانه هستند.
فرماندار خواف تلاش برای توزیع متوازن امکانات را از رویکردهای اساسی دولت نهم و دهم برشمرد و افزود: در هشت سال اخیر 321 میلیارد تومان بدون احتساب اعتبار پروژه های ملی به شهرستان خواف اختصاص یافته است.
جغتایی با اشاره به پرداخت 39 میلیارد ریال سهام عدالت تصریح کرد: این مبلغ در 13 مرحله میان 97 هزار و 321 نفر توزیع شده است.
در این جلسه چاه چی، مینیاتوری و شورابی به عنوان روسای ادرات گاز، پست بانک و تعاون روستایی معرفی شدند.
نظر شما