به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه الوفاق، منابع وابسته به مخالفان بحرینی تصاویری از بالا رفتن مزدوران آل خلیفه از منازل مردم به نمایش گذاشتند.
در این تصاویر که در منطقه دارکلیپ در روز گذشته گرفته شده است مزدوران نقابدار رژیم بحرین به شکل غیر قانونی از دیوار منازل مردم بالا می روند.
از سوی دیگر جمعیت حقوق بشری بحرینی از یورش نظامیان به 28 منزل در منطقه الغربیه بدون اینکه حکمی داشته باشند خبر داد.
جمعیت الوفاق بحرین نیز اعلام کرد: این اولین بار نیست که مزدوران وابسته به رژیم دست به این اقدامات می زنند و این نشانه تفکر امنیتی و رعایت نکردن حرمت منازل است.
الوفاق بیان کرد: عاملان یورش به منازل مردم از مجازات می گریزند و قانون جنگل در بحرین حاکم است. قانون درباره همه یکسان اجرا نمی شود.
تعدادی از سازمان حقوقی بحرینی در پیامی به سازمانهای بین المللی و کشورهای همپیمان رژیم از بحرانی تر شدن اوضاع بحرین در آستانه 14 آگوست خبر دادند.
این سازمانها شامل مرکز حقوق بشر، جمعیت حقوق بشر، سازمان اروپایی بحرینی حقوق بشر، دیده بان حقوق بشر بحرین، جمعیت جوانان حقوق بشر بحرین اعلام کردند: در هفته های گذشته اوضاع حقوق بشر در بحرین به سرعت بحرانی شده است و بسیاری از مدافعان حقوق بشر به زندان انداخته شده اند و سازمانهای داخلی حقوق بشری امکان حفاظت از سلامت اعضای خود را ندارند.
در این بیانیه آمده است: مدافعان حقوق بشر در بحرین نباید تنها گذاشته شوند و ما از سازمان های بین المللی حقوق بشر می خواهیم که برای ثبت موارد نقض حقوق بشر طی هفته آینده به ویژه در 14 آگوست به بحرین سفر کنند، زیرا اقدامات سرکوبگرانه تشدید خواهد شد به ویژه که رژیم برپایی هرگونه تجمعی در منامه را ممنوع کرده است.
سازمانهای مذکور در نامه هایی به دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس، باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا خواستند که از بی طرفی دست بردارند.
این سازمانها از سازمان ملل متحد و فرستاده آن خواستند که قبل از 14 آگوست دست به اقدامات پیشگیرانه بزند و نقض حقوق بشر را متوقف کند.
از سوی دیگر عبدالوهاب حسین سخنگوی جریان الوفاء اسلامی بحرین که در زندان به سر می برد گفت: مردم به ظلم رژیم راضی نمی شوند، مخالف تبعیض اعمال شده هستند و نمی پذیرند که در حاشیه باشند.
وی خواستار تحرکات ادامه دار تا تحقق همه اهداف مشروع ملت بحرین شدند.
از سوی دیگر رئیس کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل از مصوبات اخیر پارلمان بحرین انتقاد کرد و آن را دارای تبعات منفی بر حقوق بشر در این کشور دانست.
در بیانیه این کمیساریا آمده است: ما مجددا نگرانی خود را از محدودیتهای اعمال شده ضد تظاهرات و تجمعات ابراز می کنیم و از رژیم بحرین می خواهیم که به تعهدات بین المللی خود پایبند باشد.
از سوی دیگر منابع وابسته به مخالفان بحرینی از گفتگوهای حمد بن عیسی آل خلیفه شاه بحرین با دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس در لندن و بررسی خرید جنگنده های تایفون از این کشور خبر دادند.
این درحالی است که عفو بین الملل از دیوید کامرون خواست که به رژیم بحرین و پادشاه این کشور که در انگلیس برای پایان اقدامات سرکوبگرانه این رژیم فشار وارد کند.
از سوی دیگر منابع حقوقی وابسته به مخالفاان انجام تحقیقات از فعالان رسانه ای را در بحرین محکوم و باطل توصیف کردند.
نظر شما