به گزارش خبرگزاری مهر، علی علامه زاده ضمن تأکید بر اثرات پر برکت و وسیع فرهنگ منور رضوی در جامعه افزود: با ایجاد و راه اندازی جشنواره های مختلف فرهنگی - هنری بر اساس سیره و منش حضرت امام رضا(ع) در اقصی نقاط کشور و استان های مختلف، شاهد إرتقای سطح اعتقادی عموم مردم به ائمه اطهار(س) به ویژه فرهنگ منور رضوی هستیم.
وی اظهار داشت: اعتقاد و توسل مردم ولایت مدار هرمزگان به امام هشتم(ع) کم نظیر و مثال زدنی است و استان هرمزگان این افتخار را دارد که پایه گذار جشنواره های مردمی امام رضا(ع) در کشور می باشد و طی سال گذشته به لحاظ استقبال مردم از ششمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان و نمایش عروسکی ضامن آهو و جشن زیر سایه خورشید مقام برتر را در کشور به دست آورده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری هرمزگان اذعان کرد: استان هرمزگان در دهه کرامت علاوه بر جشنواره تئاتر ضامن آهو و جشن زیر سایه خورشید میزبان جشنواره آسمان هشتم و جشنواره سرود رضوی در روستای کردر میناب است و می توان اذعان کرد این حجم، تنوع و گوناگونی برنامه های مرتبط با فرهنگ رضوی در کشور بی سابقه و کم نظیر است.
علامه زاده در خصوص اهمیت و جایگاه جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان و نمایش عروسکی ضامن آهو عنوان کرد: این جشنواره طی شش دوره برگزاری موفق با حضور گروه های مختلف از اقصی نقاط کشور تأثیر به سزایی در آشنایی کودکان و نوجوانان هرمزگانی با فرهنگ منور رضوی داشته است.
وی در ادامه افزود: جشنواره های متعدد و مختلفی با موضوعات متنوع در سراسر کشور برگزار می شود اما کمتر جشنواره و فعالیتی را می توانید بیابید که صرفاً به مسائل اعتقادی کودکان توجه داشته باشد و جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان و نمایش عروسکی ضامن آهواز این لحاظ از اهمیت و جایگاه بسیار بالا و خاصی برخوردار است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری هرمزگان ضمن تأکید بر توجه بیشتر جامعه و خانواده ها به نیازهای معنوی کودکان گفت: ذهن و اندیشه افراد در دوران کودکی هم چون لوح سفیدی است که هر چه را در این سنین بیاموزند برای همیشه در اندیشه شان ماندگار می شود و بر همین اساس باید آثار تولیدی برای کودکان مملو از سخنان و پندهای ائمه اطهار(س) و بزرگان دین و اسلام باشد.
علامه زاده در خصوص مشارکت دستگاه های مختلف در گسترش و توسعه فرهنگ منور رضوی اذعان داشت: سهم داشتن در این فعالیت بزرگ برکات و اجر بسیار بالایی دارد و بدون شک این برکات و تأثیرات مثبت وارد زندگی و خانواده افراد مشارکت کننده خواهد شد.
در ادامه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان ضمن معرفی جشنواره گفت: برگزاری جشنواره ها با رویکرد اعتقادی و افزایش نشاط معنوی در جامعه باید مورد توجه جدی مسئولان و متولیان قرار گیرد و جشنواه تئاتر کودک و نوجوان و نمایش عروسکی ضامن آهو پس از شش دوره برگزاری مستمر هم اکنون به یکی از مطالبات جدی مردم و خانواده ها تبدیل شده است.
حجت الاسلام حسین مرشدی اذعان داشت: این جشنواره علاوه بر مسائل اعتقادی و معنوی نقش به سزایی در رشد و پویایی تئاتر هرمزگان و گرایش هنرمندان به تولید آثار فاخر معنوی با مضمون ائمه اطهار(س) داشته است و هر ساله نزدیک به 10 گروه در هرمزگان برای این جشنواره تولید آثار می کنند.
وی یادآور شد: برگزاری شش دوره جشنواره، مرهون هم دلی ها و همکاری های نهادهای مختلف و حمایت های بسیار خوب استاندار هرمزگان و دبیرخانه دائمی جشنواره در مشهد بوده است و امیدواریم امسال نیز هم چنان این تعامل و مشارکت در سطح وسیع تری تداوم داشته باشد.
دبیر هفتمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان و نمایش عروسکی ضامن آهو اظهار داشت: ستاد اجرایی این جشنواره در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیش از 14 کمیته مختلف فعال شده است و ستاد استانی جشنواره نیز با عضویت همه نهادها و سازمان ها می تواند با انجام حمایت های لازم شرایط را برای برگزاری مطلوب تر فراهم سازد.
در پایان همه نهادها و سازمان های عضو برای برگزاری مطلوب جشنواره اعلام همکاری و مشارکت کردند.
نظر شما