به گزارش خبرگزاری مهر، امیر امینی گفت: با وجود یک معدن فعال آنتیموان در منطقه نهبندان ، مطالعات و تحقیقات مربوط در این زمینه از حدود یک سال پیش آغاز شده است.
وی افزود: از معدن مذکور سالانه بین 500 تا یک هزار تن سنگ معدن تولید می شود که سنگ خام آن به خارج از کشور صادر می شد اما اکنون درنظر داریم با یک روش جدید و کاملا بومی از سنگ معدن به شمش با عیار 100 درصد برسیم.
مجری طرح تولید شمش آنتیموان هم با بیان اینکه برای تولید شمش آنتیموان اکنون در مرحله نهایی پایلوت قرار داریم ، ادامه داد: برای ایجاد واحد شمش آنتیموان با تولید روزانه 500 کیلوگرم و سالانه حدود 180 تن شمش در حال طراحی هستیم.
حسن شریف گفت: نیاز کشور به آنتیموان سالانه حدود 100 تن برآورد شده و با تاسیس کارخانه شمش آنتیموان در نهبندان علاوه بر تامین نیاز کشور ، مازاد آن برای صادرات اختصاص خواهد یافت.
وی افزود: برای راه اندازی این واحد که شامل ایجاد زیربناها و همچنین تاسیسات و تجهیزات مورد نیاز می شود، حدود 30 میلیارد ریال سرمایه نیاز است.
شریف ادامه داد: با راه اندازی واحد شمش آنتیموان در نهبندان علاوه بر متحول شدن این منطقه محروم کشور برای صدها نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد خواهد شد.
آنتیموان در صنایع "های تک" ، هوافضا، الکترونیک و صنایع شیمیایی کاربرد دارد.
نظر شما