به گزارش خبرنگار مهر، وحید جلال زاده یکشنبه شب در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه آذربایجان غربی با بیان اینکه دستگاه های اجرایی در اعتبارات تخصیصی باید نهایت صرفهجویی را داشته باشند افزود: مديران ادارات بايد با افزايش نظارت ها مديريت بر پروژه ها را تقويت كنند تا شاهد توسعه و پيشرفت در اين حوزه باشيم.
وی عدم شروع طرح عمرانی جدید به همراه اتمام و تسریع در روند اجرای طرح های عمرانی که با رفاه و معارش مردم استان ارتباط دارند را توصیه کرد و افزود: اعتبارات تخصیصی و جدیت در روند اجرا باید بر روی پروژه هایی که پیشرفت فیزیکی بالایی دارند گذاشته شود.
جلال زاده اضافه کرد: پروژه مهر ماندگار در سال گذشته بیشترین تخصیص و اعتبارات را به خود اختصاص داده است در این راستا امسال نیز خریداری وسایل آزمایشگاهی برای ادارات به ویژه پزشکی قانونی و جهاد کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد.
استاندار آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به اینکه استان در زمینه دارا بودن تعداد سردخانه رتبه برتر کشوری را به خود اختصاص داده است افزود: اما متاسفانه وضعیت سردخانه های استان قابل قبول نیست و باید ساماندهی شوند.
وی بر همکاری دستگاه های مرتبط در زمینه ساماندهی سردخانه استان تاکید و اعلام کرد: با توجه به موقعیت ویژه و کشاورزی استان توجه به ساماندهی سردخانه های استان اهمیت بسزایی دارد.
جلال زاده در بخش دیگری از سخنان خود مهيا كردن تجهيزات مختلف آزمايشي مورد اشاره قرار داد و گفت: استاندارد و مباحث مربوط به آن از درجه اهميت بالايي برخوردار هستند و و مديران دستگاه هاي مربوطه بايد در خريد تجهيزات آزمايشگاهي مورد نياز اقدامات لازم را انجام دهند.
وی در ادامه اظهارداشت: شوراي برنامه ريزي به عنوان اصلي ترين شوراي استان بايد مورد توجه بيش از پيش مديران دستگاه اجرايي قرار گيرد تا خروجي هاي صورت گرفته از آن مصوباتي كارشناسي شده باشد.
استاندار آذربايجان غربي با توصیه به جدیت در خدمتگزاری مسئولان استانی تا روزهای پایانی ادامه داد: دستگاههاي اجرايي استان اقدامات و تدابير لازم براي برگزاري هرچه با شكوه تر هفته دولت در سال جاري را انجام دهند.
مدير كل برنامه و بودجه استانداري آذربايجان غربي نیز در این نشست گزارشی از شاخص هاي توزيع شهرستاني اعتبارات عمراني در سالجاري ارائه کرد و گفت: سهم جمعيتي شهرستان، ضريب محروميت، اعتبارات مورد نياز پروژه هاي نيمه تمام و پروژه هاي مربوط به سفر هاي هيئت دولت به استان از جمله اين شاخص ها در توزيع اعتبارات مختلف عمراني شهرستان هاي استان است.
علی رزمجو ادامه داد: اعتبارات هزينه اي در سال گذشته 697 ميليارد ريال بوده است كه اين ميزان در سال جاري به 860 ميليارد ريال افزايش داشته است و اين نشان از رشد 23 درصدي دارد.
وی افزود: در این راستا با درنظر گرفتن اعتبارات هزينه اي ابلاغ شده سرانه براي هركارمند رسمي ، پيماني و قراردادي در استان 123 ميليون ريال است.
رزمجو با اشاره به اعتبارات تملك دارايي هاي سرمايه اي استان گفت: اين اعتبارات در سال 91 ، 283 ميليارد تومان بود كه در سالجاري اين ميزان با رشد هشت درصدي به 306 ميليارد تومان رسیده است.
وي اعتبارات ملي استاني شده را در سال جاري 186 ميليارد تومان عنوان کرد و افزود: در سال گذشته اين ميزان 292 ميليارد تومان بود اما در سالجاري 10 پروژه استاني به ملي تبديل که شاهد رشد ميزان اعتبارات اين بخش در آینده خواهیم بود.
نظر شما