به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، دکتر حسن قاضیزاده هاشمی، ساماندهی وضعیت دارو را مهمترین اولویت خود در صورت اخذ رای اعتماد از مجلس خواند وگفت: سعی می کنیم با همکاری وزرای اقتصادی دولت، مشکلات جاری در زمینه داروها و کمبودهایی که در این حوزه به ویژه برای بیماران صعبالعلاج وجود دارد را برطرف کنیم.
وی درباره یارانه داروی بیماران خاص، گفت: دولت دهم مابه التفاوتی برای بیماران به ویژه بیماران صعب العلاج تصویب کرده اما اینکه نرخ ارز در آینده چه میزان خواهد بود، اینکه آیا ارز به دارو و همچنین به چه نوع داروهایی اختصاص می یابد مباحثی است که باید منتظر مصوبات دولت جدید در این راستا باشیم.
هاشمی افزود: قطعا دولت در جهت کاهش نگرانیها و درد مردم مصوباتی را خواهد داشت که جنبه حمایتی دارد.
ثبات در حوزه دارو طی چندماه آینده
وزیر پیشنهادی بهداشت ادامه داد: طبعا انتظار بیماران و خانوادههای آنها این است که ما تمام همت خود را به کار گیریم که آنها جز بیماری نگرانی دیگری نداشته باشند که در این زمینه و ما این اطمینان را به آنها بدهیم با صبوری، حتما نهایت تلاش خود را خواهیم کرد تا با همکاری هیئت دولت و شخص رئیس جمهور به یک وضعیت با ثبات در چند ماه آینده برسیم.
وی گفت: بخشی از داروها در گمرک وجود دارد که به سرعت ترخیص و در شبکه دارویی کشور توزیع خواهد شد اما برای رفع کمبودهایی که به علت ثبت سفارش، تخصیص ارز دارو و همچنین ورود این داروها به شبکه دارویی کشور وجود دارد، چند ماه زمان لازم است.
آسیب شناسی پزشک خانواده
قاضیزاده هاشمی ساماندهی پزشک خانواده برای تعمیم آن به سراسر کشور و توسعه شبکه بهداشت و درمان کشور را از دیگر برنامههای خود نام برد وادامه داد: پزشک خانواده در حال اجرا شدن است اما بخشی از آن که جنبه کیفی دارد و میتواند اثربخش باشد نادیده گرفته شده که باید در استانهایی که این طرح اجرا شده آسیبشناسی کنیم، تا اشکالات آن رفع و علاوه بر روستا در سطوح دو و سه نیز خدمات پزشک خانواده را ارایه دهیم، سپس این طرح را تعمیم دهیم.
وزیر پیشنهادی بهداشت افزود: در مجموع باید گفت اجرای پزشک خانواده به شکل بیماری در حال گسترش است بنابراین باید نواقص آن دیده شود که علاوه بر جلوگیری از هدر رفتن منابع، مردم نیز از اجرای طرح پزشک خانواده که یک طرح محوری در شبکه بهداشت و درمانی است، مایوس نشوند.
نظر شما